Un candidat PNL la Parlamentare ar fi blocat în instanță evacuarea unor cetățeni din Centrul Vechi! (Video)

Cu toate acestea, Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, afirmă cu tărie că va lupta în continuare pentru evacuarea romilor din Centrul Istoric al municipiului reședință de județ.

Un candidat PNL la Parlamentare ar fi blocat în instanță evacuarea unor cetățeni din Centrul Vechi! (Video)

   Foto: Arhivă Știri.Botoșani.Ro

După ce membrii PSD care candidează la alegerile Parlamentare din acest an și-au depus dosarele de candidatură, Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, le-a transmis colegilor de partid că îi va susține în demersurile politice și le va fi alături în acest scrutin.

„Acum câteva luni îi rugam pe botoșăneni să ne acorde votul în Consiliul Local, în Consiliul Județean pentru funcțiile pentru care candidam și s-a întâmplat acest lucru, cel puțin pentru Consiliu Local. Astfel, vreau să le mulțumesc, dar vreau să îi mai rog o dată să susțină candidații PSD pentru Parlamentul României, să îl susțină pe Marcel Ciolacu pentru funcția de președinte”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

Pe de altă parte, edilul șef al municipiului reședință de județ îi acuză pe oponenții politici de blocaje și că, din această cauză, a întâmpinat dificultăți în ceea ce privește reabilitarea Teatrului „Mihai Eminescu”.

De exemplu, la începutul campaniei am avut un blocaj în ceea ce privește reabilitarea Teatrului „Mihai Eminescu”. Nu mai cred de mult în întâmplări, conturile primăriei au fost blocate. Am rezolvat acest lucru și l-am făcut în echipă”, a completat edilul șef al municipiului Botoșani.

Al doilea blocaj pe care primarul Cosmin Andrei l-a prezentat face referire la faptul că un candidat la alegerile parlamentare din partea PNL ar reprezenta în instanță un cetățean din Centrul Vechi, care ar fi fost executat silit.

Cosmin Andrei spune că respectivul candidat ar fi blocat în instanță evacuarea cetățenilor din Centrul Istoric.

Al doilea blocaj la care aș face referire îl reprezintă faptul că un contracandidat de la PNL îi reprezintă pe cei din Centrul Vechi pe care noi toți dorim să plece de acolo. În instanță este avocatul unui cetățean care este executat silit. Poate îl reprezintă pro bono, poate vrea să câștige acest proces. Înțeleg că toată lumea are dreptul la apărare, dar tocmai un candidat pentru o funcție în Parlamentul României să reprezinte un cetățean pe care îl cunoașteți cu toții”, a declarat Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani.

Cu toate acestea, edilul șef al municipiului Botoșani spune că nu va renunța și va face tot ce îi va sta în putință pentru evacuarea romilor din Centrul Istoric.

„ (...) Mă voi lupta în continuare. De aceea fac un apel pragmatic la consens politic și sunt convins că vom avea votul botoșănenilor”, a completat Cosmin Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Good lives”, proiectul Penitenciarului Botoșani care le oferă deținuților șansa la o viață normală!

astăzi, 19:03

 Tot în timp și cu răbdare, ne propunem să ajutăm și pe ceilalți să creadă, iar atunci când există deschidere și susținere din partea societății, persoana are toate șans...

Lângă noi: O mamă singură din Iași adună peturi și doze de la pelerinii veniți să se închine la moaște!

astăzi, 18:00

Profitând de numărul mare de pelerini care participă la eveniment, femeia de 37 de ani a început să adune PET-uri, sticle și doze aruncate de participanți, ducându-le la recicla...

Spectacolul „Bani din cer” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

astăzi, 17:24

Regia artistică şi coloana sonora poartă semnătura lui Alexandru Vasilachi. Scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu. Din distribuție fac parte actorii: Dana Bucătaru (în ro...