Un actor care a debutat la Botoșani și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale!

Actorul a vorbit despre situația politică din România, despre actualii actori politici în frunte cu președintele Klaus Iohannis și premierul Marcel Ciolacu, iar la final a spus că va fi candidatul AUR la alegerile prezidențiale.

Un actor care a debutat la Botoșani și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale!

Actorul Dan Puric a făcut anunțul la finalul spectacolului „Votați, mă”. Artistul consideră că poporul român ”merită ceva mai bun decât ce a putut oferi clasa politică în ultimii 34 de ani”.

 

Actorul speră ca România să revină la granițele anteriorare anului 1940. Un deziderat pe care AUR și l-a asumat în programul politic încă de la înființare. Cert este că, din punct de vedere politic, candidatul Dan Puric calcă pe urmele lui Mircea Diaconu. Cel din urmă a eșuat în alegerile prezidențiale din 2019, deși a beneficiat de spriijinul a două partide PRO România și ALDE.



Dan Puric s-a născut în Buzău la 12 februarie 1959. A absolvit în 1985 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică I.L Caragiale la clasa profesorului Dem Rădulescu. Debutul în actorie a venit tot în anul 1985 pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani cu un spectacol de pantomimă și dans.

George Simion îl susține pe Dan Puric

În urmă cu câteva săptămâni, liderul AUR, George Simion, spunea că Dan Puric ar fi un bun președinte pentru România.

„Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”, a spus Simion.

Atacul lui Cristian Tudor Popescu: ”AUR și-a găsit Vadimul”

Printr-o postare pe Facebook, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat posibilitatea ca actorul și regizorul Dan Puric (65 de ani) să fie candidatul propus de formațiunea politică AUR pentru alegerile prezidențiale.

”AUR și-a găsit Vadimul. Chiar de pe scena teatrului, la sfârșitul spectacolului „Dan Puric – Votați, mă!”, Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de AUR”, scrie CTP.

”Histrionul, altfel, un pantomim excelent, are, spre deosebire de G. Simion, fără meserie la bază, consistență și anvergură. Electoratul lui conține și un tip de intelectuali naționaliști, foști securiști și turnători la Securitate, multe femei între mai multe vârste, care îl adoră buimac, snobi patriotici, pe lângă masa brută de votanți AUR. Omul este culturos la modul delirant, creștinopat de extremă dreaptă, este noul C.V. Tudor. În confruntări directe cu el, atât Ciucă, cât și Ciolacu ar fi făcuți K.O. Chiar și Șoșoacăi nu i-ar fi ușor. Din acest moment, problemele pe care le tot pritocesc PSD și PNL sunt parfum de tei pe lângă pericolul Puric”, scrie CTP.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
15

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (302)

astăzi, 08:42
14

După ce am citit câteva cărţi valoroase  de epigrame scrise de George Eftimie, am în faţă, de data aceasta, un volum de poezii: „Reverberaţii din Ţara Luanei” (Edit...

Incendiu de vegetație noaptea trecută la Havârna, casele, la un pas de a lua foc!

astăzi, 08:27
52

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Havârna au ajuns la caz cu două autospeciale de stingere. ...