PSD Botoșani: „Munca primarilor din Botoșani, recunoscută la nivel național!” (Foto)

PSD Botoșani: „Munca primarilor din Botoșani, recunoscută la nivel național!” (Foto)

În cadrul celei de-a 27-a Sesiuni Ordinare a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România (ACoR), unul dintre cele mai importante evenimente naționale care are în centru administrația publică locală din mediul rural, munca a trei primari din județul Botoșani a fost recunoscută la scenă deschisă.

Astfel, în semn de recunoștință și apreciere pentru asumarea statutului de factor al păcii sociale, pentru dezvoltarea politicilor de susținere a familiei și pentru realizarea proiectelor din sfera socială, primarii Valerian Vărvăruc (Corni) și Maria Huțu (Vârfu Câmpului) au primit Ordinul de merit și trofeul „Dinu SĂRARU”.

Totodată, primarilor Sorin Gângă (Văculești) și Maria Huțu (Vârfu Câmpului) le-a fost conferit titlul, certificatul, placheta și diploma de excelență „PRIMAR DE 3 STELE”, ca răsplată a meritelor și în semn de apreciere pentru alegerea de trei ori în funcția de primar.

„Proverbul românesc <omul sfințește locul> se potrivește perfect cu activitatea celor trei primari social-democrați premiați la Gala ACoR, care se alătură celorlalți aleși locali botoșăneni care au primit distincții la edițiile precedente. Acești oameni în urma cărora se dezvoltă comunitățile locale pe care le conduc, sunt un exemplu pentru noi toți, mai ales prin dedicarea de care dau dovadă față de oamenii care le-au acordat încrederea de mai multe ori. Aceste distincții ne motivează pe noi, parlamentarii PSD de Botoșani, să susținem în continuare primarii din județ pentru a-și duce la capăt toate proiectele de investiții atât de necesare pentru botoșăneni", au transmis parlamentarii PSD Botoșani, prezenți la Gala ACOR.

La lucrările Adunării Generale ACoR, care se desfășoară în perioada 11-14 februarie 2024, județul Botoșani este reprezentat de primarii comunelor Văculești, Vorona, Vârfu Câmpului, Corni și Albești.

(Comunicat PSD Botoșani)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
6

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
59

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...

Două substanțe interzise i-au adus unui șofer din Botoșani un dosar penal!

astăzi, 15:01
57

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe drumul național DN 29C, în comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un...