Senator Cristian Achiței: Modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani - Tg. Frumos se apropie de finalizare! (foto)

Senator Cristian Achiței: Modernizarea Drumului Național DN 28B Botoșani - Tg. Frumos se apropie de finalizare! (foto)

La începutul săptămânii, constructorul a finalizat îmbrăcămintea asfaltică pe tronsonul din apropierea Mănăstirii Zosin.

Din punctul de vedere al infrastructurii rutiere propriu-zise, Drumul Național DN 28B este la această dată practic finalizat cap-coadă, cu excepția a două tronsoane de câteva sute de metri de la granița dintre județele Botoșani și Iași.

Pe aceste două segmente a fost definitivată deja consolidarea versanților și se lucrează în prezent la fundația sistemului rutier, inclusiv prin montarea unei geogrile între fundație și stratul de piatră spartă, în vederea așternerii straturilor asfaltice.

În paralel, constructorul lucrează și la realizarea marcajelor rutiere, la granița dintre județe.

Cea mai importantă cale de legătură rutieră a botoșănenilor cu restul țării este, așadar, aproape finalizată, după zeci de ani în care starea proastă a drumului a stârnit nemulțumirea oamenilor, iar câteva generații de politicieni au promis, fără a se ține de cuvânt, rezolvarea problemei.

Personal, sunt mândru că, în calitate de reprezentant al botoșănenilor în Parlamentul României, am reușit spargerea cercului vicios al vorbelor goale, neurmate de fapte și mi-am respectat întru totul promisiunea făcută de a moderniza DN 28B”, a declarat senator Cristian Achiței.

(Comunicat de presă)
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneni îngropați în gunoaie, amendați și pentru scandal! (Foto)

astăzi, 14:06
29

În perioada 7-23 mai 2024, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au desfășurat activități pentru identificarea şi sancționarea persoanelor care abandonează deșeu...

Ionuț-Bogdan Cărăușu: Sesizare înaintată Biroului Electoral Municipal, după ce un partid s-a folosit de imaginea unor personalități istorice pentru campanie!

astăzi, 13:50
40

Ionuț-Bogdan Cărăușu, candidatul independent la Consiliul Local al municipiului Botoșani, a înaintat o sesizare către Biroul Electoral Municipal, după ce partidul AUR s-ar fi folosit de i...

Zeci de candidați înscriși pentru cinci posturi de șofer pe Ambulanță la Botoșani!

astăzi, 13:32
280

Serviciul Județean de Ambulanță din Botoșani a organizat concurs pentru ocuparea a cinci posturi contractual vacante de șofer de autosanitară pe perioadă nedeterminată.Unul dintre posturil...