Activistul civic Bogdan Cărăușu intră în competiția electorală!

Duminică, 21 aprilie 2024, începând cu ora 16.00, în sala „George Enescu” a Hotelului Rapsodia, botoșănenii sunt invitați la lansarea candidaturii independente pentru Consiliul Local a activistului civic Bogdan Cărăușu.

Activistul civic Bogdan Cărăușu intră în competiția electorală!

Activând în mediul civic începând din anul 2015, an în care a intrat în atenția publicului prin organizarea protestelor anticorupție după tragedia de la clubul Colectiv din București, Bogdan Cărăușu este președinte al asociației „Scut Botoșănean”, cadru de desfășurare a generații întregi de tineri care și-au dat mâna și, la inițiativa lui, au inițiat acțiuni filantropice, acte umanitare, activități de promovare a istoriei naționale românești, a reperelor și valorilor tradiționale, a credinței ortodoxe, acțiuni de sprijinire a educației și a familiei, de ecologizare și împădurire, tabere de lucru la azilele de bătrâni, conferințe, proiecte în colaborare cu tinerii din Basarabia, comemorări ale eroilor naționali și locali, a disidenților anticomuniști precum Mugur Călinescu, frații Ioan și Vasile Maluș sau sfinții închisorilor.

Evenimentul este organizat pentru a marca decizia lui Bogdan de a candida pentru un loc în Consiliul Local al municipiului, promițând prin candidatura independentă să reprezinte vocea botoșănenilor, nu a unui partid politic aflat la putere. Alături de Bogdan se vor afla personalități de frunte ale orașului nostru și nu numai.

Toți botoșănenii sătui de maniera partinică în care se desfășoară jocul politic sunt așteptați să cunoască o perspectivă nouă, liberă, independentă, dedicată interesului cetățenilor. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții în Suceava și alte două județe într-un dosar de trafic și deținere de droguri, au participat și polițiști din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 15:54
30

În cursul zilei de joi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Orga...

O nouă decizie a magistraților suceveni în privința Monicăi Adăscăliței!

astăzi, 15:35
253

La începutul lunii mai, judecătorii Curții de Apel Suceava au decis prelungirea arestului la domiciliu în cazul Monicăi Adăscăliței, fostul manager de la Spitalul Județean „Ma...

Stadionul din Mioveni, plin pentru prima dată după foarte mult timp!

astăzi, 14:59
225

Pentru a avea parte de o susținere cât mai mare din tribune, CS Mioveni a lăsat intrarea liberă la meciul cu FC Botoșani.Se pare că strategia aceasta și-a atins scopul, pentru că, pot...