Profesorul Daniel Botezatu își anunță candidatura la Consiliul Local. O ”campanie atipică, fără pixuri și sacoșe”!

După ce a demisionat din PNL, profesorul Daniel Botezatu își anunță candidatura ca independent la funcția de consilier local în municipiul Botoșani.

Profesorul Daniel Botezatu își anunță candidatura la Consiliul Local. O ”campanie atipică, fără pixuri și sacoșe”!

Chiar dacă a părăsit Partidul Național Liberal, profesorul de istorie nu renunță cu totul la politică.

Va avea, însă, un parcurs în calitate de independent.

”După discuții și consultări cu familia, colegii, prietenii, cei din cercul meu de cunoscuți etc., am luat o decizie. Aceasta este aceea de a candida, ca independent, la alegerile locale din data de 9 iunie 2024, pentru funcția de consilier local al municipiului Botoșani. Nu a fost o decizie ușoară, pentru că unul dintre considerentele avute de mine în vedere, când am demisionat din PNL, a fost acela de a ieși din tumultul vieții politice. Pe de altă parte, consider că pot fi mai util concetățenilor mei implicându-mă, ca independent, în viața cetății, în identificarea și rezolvarea unor probleme comunitare”, a precizat prof. Daniel Botezatu.

Potrivit celor transmise de fostul liberal, ipostaza de independent îi asigură ”libertatea de a lua deciziile cu adevărat importante pentru semenii mei, fără punctaje de la partid, fără boicot, fără vot împotrivă doar pentru că așa s-a hotărât undeva la eșaloanele de sus sau de jos ale vreunui partid”.

Ca urmare a acestei decizii, Daniel Botezatu și-a anunțat candidatura la funcția de consilier local al municipiului Botoșani, ”în calitate de independent”.

Referitor la perioada care urmează, profesorul Daniel Botezatu spune că va avea o ”campanie atipică, fără mari cheltuieli, fără bannere, pixuri, sacoșe”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adolescent din Botoșani amendat după ce a dat petrecere în apartament!

astăzi, 12:14
40

S-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 02:38. O echipă formată din polițiști locali s-a deplasat pe strada Ștefan Luchian, de unde se auzea muzica.Cele sesizate s-au c...

Criză de apă fără precendent într-o localitate din Botoșani: ”Este o situaţie nemaiîntâlnită!”

astăzi, 11:53
277

Primarul comunei Drăguşeni din judeţul Botoşani, Eugen Nechita, spune că, pe fondul lipsei precipitaţiilor, în localitate se înregistrează o criză fără precedent a apei în ...

USR Botoșani: ”Nu vă lăsaţi păcăliţi de lucrările făcute înainte de alegeri!”

astăzi, 11:24
50

Deși apreciază lucrările de asfaltare din ultimele săptămâni, USR Botoşani şi Alianţa Dreapta Unită  țin să-i atragă atenţia edilului şef că mandatul unui primar este de patr...