Profesorul Daniel Botezatu își anunță candidatura la Consiliul Local. O ”campanie atipică, fără pixuri și sacoșe”!

După ce a demisionat din PNL, profesorul Daniel Botezatu își anunță candidatura ca independent la funcția de consilier local în municipiul Botoșani.

Profesorul Daniel Botezatu își anunță candidatura la Consiliul Local. O ”campanie atipică, fără pixuri și sacoșe”!

Chiar dacă a părăsit Partidul Național Liberal, profesorul de istorie nu renunță cu totul la politică.

Va avea, însă, un parcurs în calitate de independent.

”După discuții și consultări cu familia, colegii, prietenii, cei din cercul meu de cunoscuți etc., am luat o decizie. Aceasta este aceea de a candida, ca independent, la alegerile locale din data de 9 iunie 2024, pentru funcția de consilier local al municipiului Botoșani. Nu a fost o decizie ușoară, pentru că unul dintre considerentele avute de mine în vedere, când am demisionat din PNL, a fost acela de a ieși din tumultul vieții politice. Pe de altă parte, consider că pot fi mai util concetățenilor mei implicându-mă, ca independent, în viața cetății, în identificarea și rezolvarea unor probleme comunitare”, a precizat prof. Daniel Botezatu.

Potrivit celor transmise de fostul liberal, ipostaza de independent îi asigură ”libertatea de a lua deciziile cu adevărat importante pentru semenii mei, fără punctaje de la partid, fără boicot, fără vot împotrivă doar pentru că așa s-a hotărât undeva la eșaloanele de sus sau de jos ale vreunui partid”.

Ca urmare a acestei decizii, Daniel Botezatu și-a anunțat candidatura la funcția de consilier local al municipiului Botoșani, ”în calitate de independent”.

Referitor la perioada care urmează, profesorul Daniel Botezatu spune că va avea o ”campanie atipică, fără mari cheltuieli, fără bannere, pixuri, sacoșe”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Educației vrea responsabili cu educația rutieră în școli și inspectorate!

astăzi, 20:15
40

Este vorba despre adresa Ministerului Educației nr. 27850 din 26.04.2024. Documentul este semnat de Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației.O altă solicitare a Ministerului Ed...

Jandarmii din Botoșani promovează pe 1 mai oferta educatională în domeniul militar pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:33
59

Tinerii interesați au ocazia să obțină informații referitoare la oferta de școlarizare pentru Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, care în sesiunea de adm...

Reprezentanți ai sistemului penitenciar ucrainean, în schimb de experiență la colegii din Botoșani (Foto)

astăzi, 19:14
65

Și din acest deziderat, instituția evoluază atât în ceea ce privește furnizarea de condiții custodiale aliniate normelor internaționale, cât și în ceea ce privește dezv...