Scandal într-o primărie din județ. Viceprimarul a demisionat cu acuzații la adresa primarului

Scandal într-o primărie din județ. Viceprimarul a demisionat cu acuzații la adresa primarului

Viceprimarul comunei Bălușeni, liberalul Laurențiu Lupașcu, a demisionat din funcție, miercuri, ca urmare a unor neînțelegeri cu primarul social-democrat Gheorghe Doroftei.

Lupașcu a reclamat, într-o postare pe Facebook, că primarul are o atitudine „despotică” față de angajați și folosește bunurile și resursele financiare ale instituției în scop personal.

Am constatat în această perioadă că nu poate exista colaborare între subsemnatul și actualul primar. Un primar tânăr dar cu comportament de despot, dispus să cheltuie sume uriașe pe campanii de imagine, dispus să terorizeze angajații primăriei să folosească bunurile și resursele financiare ale primăriei în interes propriu. Comuna Bălușeni trebuie să scape de aceste personaje, așa ziși oameni politici, de fapt, niște disperați să nu le fugă scaunele de sub fund și să piardă țâța (bugetul local) din gură. Nu voi intra în polemică cu nimeni, un lucru este cert, timpul ne va demonstra cine a avut dreptate”, a scris Laurențiu Lupașcu.

Primarul Gheorghe Doroftei nu a putut fi contactat, până la ora scrierii prezentei, pentru o oferi un punct de vedere și lămuriri.

 

Spune-ne opinia ta