PNL l-a vrut ministru al Sănătății pe managerul Spitalului Județean din Suceava

PNL l-a vrut ministru al Sănătății pe managerul Spitalului Județean din Suceava

PNL l-a vrut ministru al sănătății pe managerul spitalului cu zeci de medici infectați, dar Rîmbu a refuzat: “mai am multe de făcut la Suceava” Inclusiv președintele Klaus Iohannis a fost în vizită la Spitalul din Suceava când numele lui Vasile Rîmbu era în pole-position pentru funcție.

Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Județean de Urgență Suceava, a fost primul vehiculat pentru a ocupa postul de ministru al sănătății în guvernul Orban, scrie Libertatea

Este chiar spitalul închis azi pentru 48 de ore după ce nu mai puțin de 83 de medici și asistente medicale au fost infectate cu noul coronavirus. Toți sunt internați la Spitalul de Boli Infecțioase Suceava, iar restul sunt în izolare la domiciliu. În toamnă, Rîmbu a fost primul nume vehiculat pentru a fi ministru al sănătății, înainte să apară varianta Victor Costache.

Totuși, acesta a declarat, citat de Adevărul, că “mai are multe de făcut pentru Suceava” și a refuzat propunerea. Inclusiv Klaus Iohannis a fost în vizită la spitalul din Suceava când numele lui Rîmbu era în prim-plan pentru ocuparea postului de ministru al sănătății.

„Președintele a felicitat conducerea spitalului și administrația locală pentru realizarea ambulatoriului: „Este o realizare foarte frumoasă și sunt convins că veți avea foarte mulți pacienți aici!”, a relatat declarația președintelui Digi24, postul de televiziune văzându-l și el pe managerul Rîmbu drept noul ministru al sănătății.

Majoritatea numelor vehiculate în momentul în care Rîmbu era favorit pentru a ajunge în Guvern au ajuns, în cele din urmă, miniștri, precum Marcel Vela, Monica Anisie ori Lucian Bode. După refuzul suceveanului, postul a ajuns la sibianul Victor Costache, actualul ministru al Sănătății.

(foto: SuceavaNews)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
198

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
265

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
182

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...