PNL Botoșani, reacție după ce un cort pentru strângerea de semnături a fost vandalizat (foto)

PNL Botoșani, reacție după ce un cort pentru strângerea de semnături a fost vandalizat (foto)

Un cort pentru strângerea de semnături, amplasat de PNL pe Pietonalul Transilvaniei, a fost vandalizat în cursul nopții trecute. Ciudat, dintr-un număr de cinci corturi ampalsate de tot atâtea partide pe o suprafață de numai 100 mp, cortul PNL a fost singurul asupra căruia au fost aplicate represalii.

Reprezentanții PNL Botoșani au notificat autoritățile competente, în vederea descoperirii făptașilor și prinderii acestora. Avem încredere că acest lucru se va întâmpla în cel mai scurt timp, având în vedere că zona în care s-a petrecut incidentul este o zonă centrală a orașului și este supravegheată video.

Nu am fost, nu suntem și nu vom fi niciodată adepții campaniilor distructive. Barbaria vine din neștiință, ură și ignoranță, iar noi, PNL nu reprezentăm aceste atribute.

Suntem siguri că nici cetățenii Botoșaniului, oameni educați și cu bună credință, nu aprobă aceste manifestări. Lupta noastră electorală trebuie să se desfășoare pe tărâmul ideilor, a proiectelor, a dorinței de a face bine orașului nostru și nu de a mutila materiale electorale.

(Comunicat de presă PNL – Organizația Municipală Botoșani)


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul de la Sihăstria, despre caonizarea duhovnicilor botoșăneni. ”Când m-am simțit mai slab sau mai neputincios, le-am cerut ajutorul!” (Foto)

astăzi, 12:29
17

Reacția starețului Mănăstirii Sihăstria vine după ce Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a aprobat canonizarea a nu mai puțin de 16 mari creștini români, printre aceștia aflân...

Litigiu între FC Botoșani și U Cluj, din cauza jucătorului plecat la Farul: ”Probabil că acum sunt supărați pe mine!”

astăzi, 11:32
159

Cele două au colaborat cândva, pentru transferul lui Victor Dican. Botoșani l-a cumpărat în 2022 pe acesta pentru 100.000 de euro, plus un procent de revânzare care însă nu...

ISU Botoșani: COD ROȘU de caniculă prelungit până marți!

astăzi, 10:33
149

Valul de căldură va fi intens și persistent. Temperaturile maxime vor fi de 37- 42 de grade, iar cele minime, se vor situa în jurul a 22 de grade (nopți tropicale). Disconfortul termic va fi...