Partidul AUR suferă încă o pierdere în Botoșani! „Am văzut destul încât pot spune Doamne ferește!”

Un alt vicepreședinte al Biroului Politic și-a anunțat demisia din partid, afirmând că nu poate accepta „modelul stradal de politică agresivă” pe care AUR îl desfășoară.

Partidul AUR suferă încă o pierdere în Botoșani! „Am văzut destul încât pot spune Doamne ferește!”

Relu Chiriac, profesor la Școala Postliceală Sanitară Longinus și asistent medical la Serviciul Județean de Ambulanță din Botoșani, este cea de-a treia figură care părăsește partidul și renunță la toate funcțiile pe care le deține în organizația AUR.

Acesta a făcut anunțul după ce, marți, Remus Dăscălescu, antreprenor în domeniul HoReCa, și-a prezentat demisia din partid. Înainte de acesta Eusebiu Cilibiu, coordonator al AUR în Botoșani, a plecat și el din formațiunea politică.

Relu Chiriac spune că „AUR = ISTORIE” și astfel își anunță demisia din funcția de vicepreședinte BCM AUR și din Comisia de Sănătate.

„4 luni în partidul AUR mi-au fost destul ca să înțeleg care este de fapt intenția celor care doresc să fie o alternativă la nemulțumirea românilor. Am văzut destul, încât pot spune liniștit : Doamne ferește!... în niciun caz... Doamne ajută!... Cine nu este convins, poate încerca, iar această probă este singura care stă în picioare. Eu nu mă mai pot întoarce în urmă cu 34 de ani, când unul dicta iar ceilalți ascultau și aplaudau. Eventual, pot repara unde este stricat și să merg înainte cu cei de bună credință și sunt capabili să găsească soluții reale pentru o Românie prosperă”, anunță Relu Chiriac.  

Relu Chiriac acuză partidul de agresivitate și și-a exprima dezgustul față de gândirea celor aflați în partid

Fostul vicepreședinte al BCM AUR spune despre foștii săi colegi că sunt oameni fără viziune, care au un comportament agresiv și cu o dorință primitivă pentru putere.

Lozinci goale strigate de oameni fără viziune, comportament agresiv, dorință primitivă pentru putere și promisiuni aruncate către cei slabi de fire sunt doar câteva unelte care nu fac parte din caracterul meu. De peste 30 de ani am ajutat cu adevărat pe cel aflat în suferință, iar acum nu mă pot identifica cu cei care creează această iluzie! Respect decizia fiecăruia care este de acord cu astfel de politică, dar pe mine nu m-a convins. Nu pot accepta modelul stradal de politică agresivă "Hai în AUR". Respectul se câștigă prin încredere față de cel pe care vrei să-l reprezinți, dar și prin empatie și colegialitate față de cei cu care colaborezi. Rămân în picioare, pe verticală, așa cum am făcut-o dintotdeauna... Îi salut pe toți foștii colegi din AUR Botoșani și îi asigur că le RESPECT deciziile lor de a merge înainte cu echipa în care au încredere. EU NU MAI POT”, mai spune Relu Chiriac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
182

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
144

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1156

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...