Ce spune AUR despre posibila candidatură a lui Cătălin Flutur la Primăria Botoșani (video)

Posibila candidatură a fostului primar al municipiului Botoșani din partea partidului AUR a fost vehiculată în presa națională.

Ce spune AUR despre posibila candidatură a lui Cătălin Flutur la Primăria Botoșani (video)

După ce în presa națională a fost vehiculată o informație conform căreia există posibilitatea ca fostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, să candideze din nou la Primărie, însă din partea partidului AUR, a venit și o reacție în acest sens.

Astfel, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc, joi, la sediul organizației din Centrul Vechi al municipiului reședință de județ, conducerea organizației municipale a formațiunii AUR demontează zvonul și spune că, la nivel de județ Botoșani, nu există o informație referitoare la această candidatură.

Preluarea informației din presa centrală conform căreia domnul Cătălin Flutur și-a exprimat intenția de a candida din partea AUR la Primăria municipiului Botoșani: tot ceea ce vă putem spune referitor la această informație, cum v-am spus și în conferința de presă din noiembrie, la nivel județean nu există nicio informație referitoare la această posibilitate. La nivel județean nu avem informații pe acest subiect. Dacă sunt negocieri la nivel național se va anunța de acolo, însă noi la nivel județean nu cunoaștem acest lucru. La acest moment nu putem spune nimic despre o posibilă intrare a domnului Cătălin Flutur în partidul AUR, cu atât mai puțin despre o posibilă candidatură”, a declarat Mihaela Stoiciuc, vicepreședinte al Organizației Județene AUR Botoșani.

Mai mult decât atât, formațiunea politică nici măcar nu și-a stabilit candidații pentru Consiliul Local sau Consiliul Județean.

La noi, la nivel de județ Botoșani, nu s-au stabilit candidații nici pentru Primărie, nici pentru CL, nici pentru CJ. Eu, în numele organizației Botoșani, nu pot spune că domnul Flutur va veni, se discută, nu se discută, va candida, nu va candida”, a completat Mihaela Stoiciuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
900

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1348

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
590

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...