Demisie din AUR Botoșani, ”motivat și îngrețoșat”: ”Nu mă pot asocia cu asemenea nulități!” (Video)

Unul dintre vicepreședinții Biroului Politic al organizației municipale AUR Botoșani și-a anunțat demisia, lansând totodată un atac dur, aproape suburban, la adresa foștilor săi colegi de partid.

Demisie din AUR Botoșani, ”motivat și îngrețoșat”: ”Nu mă pot asocia cu asemenea nulități!” (Video)

Remus Dăscălescu, antreprenor în domeniul HoReCa, a anunțat că demisionează din partid și din funcțiile deținute în organizația AUR Botoșani, adăugând că demisia a fost înaintată și către structura centrală.

De asemenea, Remus Dăscălescu și-a îndreptat cele mai ascuțite săgeți către Ariadna Cârligeanu, coordonatoarea formațiunii politice la Botoșani.

”O fac motivat și îngrețoșat de sforile trase la nivel local, de faptul că partidul la nivel local este condus de o copilă arogantă, Ariadna Cârligeanu, fără experiență managerială, care și-a pus niște marionete să execute niște ordine. Până la urmă nici asta nu ar fi o problemă, dacă acele marionete ar fi oameni cu structură și caracter politic. Sunt niște pierde-vară vânduți altora. Eu nu mă pot asocia cu asemenea nulități”, spune Remus Dăscălescu în declarația publică.

Fostul vicepreședinte al Biroului Politic Municipal AUR Botoșani spune că a încercat să îi aducă la cunoștință lui George Simion cele constatate, însă nu a avut succes.

”Am încercat să-i deschid ochii lui George Simion, dar se pare că pentru el Ariadna și compania reprezintă logo-ul suprem”, a adăugat Remus Dăscălescu.

Omul de afaceri nu a precizat nimic în legătură cu viitorul său politic, însă a menționat, la final, că va depune toate eforturile pentru a arăta ”cine este AUR la nivel local”.

Organizația județeană a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) Botoșani este condusă, la Botoșani, de Ariadna Cârligeanu, împreună cu Mihaela Stoiciuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
100

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
241

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
164

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...