Marius Budăi, despre rocada premierilor din acest an: „Nu m-am născut ministru. Îmi fac datoria cât de bine pot acum”

Marius Budăi, despre rocada premierilor din acest an: „Nu m-am născut ministru. Îmi fac datoria cât de bine pot acum”

Marius Budăi, ministrul Muncii, a explicat ce se va întâmpla cu mandatul sau la rocada premierilor din luna mai 2023.

2023 aduce o premieră pentru politică românească: o rocadă în postul de premier între liderii principalelor partide de coaliție PSD şi PNL. Practic, în luna mai, liderul social democrat Marcel Ciolacu va prelua șefia Executivului de la liberalul Nicolae Ciucă. 

Întrebat dacă după rocada premierilor va mai fi ministru al Muncii, Marius Budăi a spus:

„N-am nicio opinie aici. Nu m-am născut ministrul și probabil nici n-o să mor ministru. Încerc să îmi fac datoria atât de bine cât pot pe perioada în care sunt.

N-am auzit astfel de discuții. Am auzit discuții de tipul măsurilor de tipul să vedem cum facem, să îmbunătățim, să luăm măsuri, să relansăm economia, să creștem economia, să creștem numărul locurilor de muncă. Discuții de astea, da.

Acum cea mai mare problemă a României este nivelul încă scăzut de trai.Trebuie să creăm plus valoare, să creăm locuri de muncă bine plătite, să ne ocupăm de copiii, de tinerii noștri, să-i calificăm pentru astfel de locuri de muncă și cu siguranță situația se va îmbunătăți.(...)

Eu am făcut și sunt convins și știu și cred că se vede cu ochiul liber că actuala coaliție are cu totul și cu totul o altă orientare și o altă direcție și se vede amprenta PSD inclusiv pe cele 100.000 de locuri de muncă nou create", a spus Marius Budăi, ministrul Muncii, în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
519

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
75

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
92

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...