Liberalii botoșăneni și-au depus candidaturile pentru parlamentare la BEJ! (Foto, Video)

Miercuri la amiază, candidații Partidului Național Liberal (PNL) - Filiala Botoșani și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean (BEJ).

Candidații la funcțiile din Senat și Camera Deputaților, însoțiți de echipa PNL, în frunte cu Valeriu Iftimie, președintele Partidului Național Liberal (PNL) - Filiala Botoșani și președintele ales al Consiliului Județean Botoșani, și-au arătat îngrijorarea față de bunăstarea județului Botoșani, adoptând și o ținută de culoare neagră care să sublinieze acest aspect.         

,,Ne vedeți așa îmbrăcați în negru, pentru că este un moment sau un gest în care vrem să arătăm față de ceilalți din echipele care concurează cu noi, care au venit în roșu îmbrăcați și în fast și bucurie. Noi spunem că lucrurile nu sunt deloc așa pentru că din păcate județul nu arată deloc a stare de bunăstare și a bucurie, suntem mai sobri, mai atenți și chiar putem genera un gest de mare atenție față de viitorul acestui județ(...)”. a declarat Valeriu Iftimie, președintele Partidului Național Liberal (PNL) - Filiala Botoșani și președintele ales al Consiliului Județean Botoșani, la începutul depunerii candidaturilor.

Echipa PNL a venit însoțită de doi fermieri care și-au prezentat problemele cu care se confruntă.

,,(...) Agricultura este compromisă în totalitate, acum că a fost secetă, a fost, dar ajutor de unde? Nimic. Dacă trimitem niște oameni acolo, să ne reprezinte, cine a fost până acum în Comisia de Agricultură, nu cred eu că s-a bătut pentru Botoșani. Nu trebuie să ne facă monumente, dar să ne ajute cât de cât”, a declarat unul dintre fermierii prezenți.

Împreună cu cei doi fermieri și-a expus problemele cu care se confruntă și o fostă angajată Artsana. Femeia, din Vârfu Câmpului, a arătat faptul că o problemă în găsirea unui loc de muncă ar fi reprezentată de lipsa mijloacelor de transport în comun pe ruta Vârfu Câmpului – Botoșani.

,,Sunt din Vârfu Câmpului și e mai greu cu naveta(...)”, a declarat botoșăneanca.

Din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, participă la alegerile parlamentare pentru Senatul României: Ovidiu Jitaru, ⁠Ionela Aiftinca, ⁠Valeriu Iftime, ⁠Marian Bidașcă și Bogdan Suruciuc, iar pentru deputați candidează Eduard Mititelu, ⁠Luciana Buliga, ⁠Alexandru Dumitriu, ⁠Bogdan Dăscălescu, ⁠Rusu Ioana, ⁠Andrei Nenișcă, ⁠Timofte Gabriel și ⁠Gelu Graur.





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Marina Halit

15 octombrie, Ziua internațională a femeilor din mediul rural!

Tuesday, 15 October 2024

Încă de la începutul marcării sale, din anul 2008, această zi aniversară s-a axat pe obținerea recunoașterii și susținerii rolurilor multiple asumate de femeile din mediul rural, c...

Spitalul Municipal Dorohoi angajează medic specialist!

Tuesday, 15 October 2024

Spitalul Municipal Dorohoi, cu sediul în municipiul Dorohoi, Bulevardul Victoriei nr.75, organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant contractual, pe durată nedeterminată pentru medic...

Tradiții și obiceiuri, ce nu este bine să faci în această zi!

Monday, 14 October 2024

În ziua de 14 octombrie, Biserica Ortodoxă o prăznuiește pe Sfânta Cuvioasă Parascheva. De o deosebită cinstire se bucură sfânta în Moldova, întrucât de mai b...