Candidatul PNL la parlamentare cu două direcții: „Trebuie să înmormântăm acea politică a PSD-ului” (Video)

Miercuri la amiază, candidații Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean (BEJ).

Înainte de depunerea efectivă a dosarelor, candidații au discutat cu reprezentanții mass-mediei și și-au prezentat planurile pentru campanie.

Ionela Aiftincă, avocat de profesie, candidează din partea PNL la Senatul României. Femeia liberală a declarat că are două direcții în calitate de viitor parlamentar, iar prima face referire la sprijinul acordat cetățenilor și autorităților locale.

„Candidez pe lista pentru Senat și, îmi doresc, alături de colegii mei, să fim o voce a Botoșaniului în Parlamentul României. Eu îmi doresc două direcții. O primă direcție înseamnă un sprijin real pentru dezvoltarea proiectelor județului Botoșani și un sprijin real pentru autoritățile locale”, a declarat Ionela Aiftincă, candidat PNL pentru funcția de senator.

A doua direcție pe care a prezentat-o femeia liberală se referă la politică. Ionela Aiftinca a declarat că vrea să facă o altfel de politică față de ce s-a făcut până acum.

„O altă direcție înseamnă o politică altfel decât cea făcută până acum. Trebuie să înmormântăm acea politică a PSD-ului de a fi departe de cetățean și lipsa de transparență. Ne dorim o politică prin care să fim transparenți cu cetățenii, aproape de cetățeni prin respectarea principiului bunei credințe, a loialității și a interesului național”, a adăugat Ionela Aiftincă.  

PNL – Filiala Botoșani a demarat campania „Tu știi ce face parlamentarul tău?”. În declarația pe care a oferit-o jurnaliștilor, Ionela Aiftincă s-a legat și de acest aspect.

Vreau să vă întreb câți oameni din județul Botoșani au avut posibilitatea să ia o legătură directă cu vreunul dintre parlamentarii județului nostru? Nu a existat această transparență. Noi venim cu acești oameni noi și ne dorim o politică în interesul cetățenilor”, a conchis candidatul PNL la Parlamentul României.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Revolta unei botoșănence, după ce a stat internată cu copilul la Pediatrie: „Mesaj pentru asistentele medicale” / „Mesaj pentru conducerea spitalului” (Foto)

astăzi, 13:39

Femeia a povestit că a stat internată în Secția de Pediatrie a Spitalului „Mavromati” din Botoșani cu fetița de patru luni, după ce copila a contactat un virus, iar experiența...

18 microbuze școlare hibrid vor ajunge la elevii din județul Botoșani, contract de 4 milioane de euro! (Foto, Video)

astăzi, 10:34

Semnarea contractului a avut loc, miercuri dimineață, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ din municipiul Botoșani. Astfel, cele 18 microbuze școlare hibrid vor ajunge la Școa...

Pisică blocată într-un copac, salvată de pompierii botoșăneni! (Foto, Video)

Tuesday, 15 October 2024

O pisică blocată într-un copac înalt din apropierea Centrului de Formare Profesională a Adulților din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani...