(Și) USR-iștii botoșăneni au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare! (Foto, Video)

Membrii partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care candidează pentru alegerile parlamentare și-au depus, miercuri după-amiază, dosarele la Biroul Electoral Județean (BEJ).

Formațiunea politică a ajuns la ora 16:00 la Palatul Administrativ, acolo unde BEJ își are sediul.

Lista pentru Senatul României este deschisă de Magda Oleniuc, care este și președintele formațiunii politice la nivel local, iar lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Cristina Lăcătușu, președinte la nivel de județ.

Cristina Lăcătușu a declarat că botoșănenii ar trebui să voteze USR, deoarece dacă partidele care au fost la conducere până acum nu au reușit să reabiliteze clădirea în care își defășoară activitatea, nu ar fi capabile să aibă grijă de botoșăneni.

Am depus astăzi dosarele de candidatură într-o clădire care, timp de 35 de ani, nu a fost reabilitată. Abia acum a fost momentul în care s-a reabilitat. Clădire în care au fost la putere doar PSD-iști și PNL-iști. Dacă ei, timp de 35 de ani, să își reabiliteze clădirea în care lucrează, cum credeți că vor reuși să aibă grijă de județ, de Botoșani și de botoșăneni. Noi vă propunem o alternativă corectă, USR, cu niște oameni care sunt cinstiți, cu putere de muncă și care vor să facă multe lucruri. Cred că ar fi cazul să schimbăm această guvernare, PSD – PNL, care se ceartă de ochii lumii, iar pe la spate își dau mâna”, a declarat Cristina Lăcătușu, președintele Uniunii Salvați România (USR) – Filiala Botoșani.

De asemenea, Magda Oleniuc, președintele partidului la nivel local, a declarat că membrii partidului nu își pierd speranța, chiar dacă până acum rezultatele nu au fost favorabile.

Este un moment important pentru USR. Este un moment cu adevărat special pentru că încercăm din nou să schimbăm lucrurile. Chiar dacă nu am reușit până acum, noi nu ne pierdem speranța că, încet, încet, lucrurile se vor schimba în direcția bună și pentru orașul nostru. Nu suntem doar un județ în care se pune harta în cui, ci suntem un județ care a dat până acum atâtea nume mari. Sunt convinsă că tot Botoșaniul va arăta că lucrurile se pot schimba”, a declarat Magda Oleniuc, președintele formațiunii politice la nivel local.

Lista candidaților la Senat

 Oleniuc Magda

Jijie Florin

Cîșlariu Marius-Adrian

Roșcăneanu Radu

Ursu Cătălin

Lista candidaților la Camera Deputaților

 Lăcătușu-Andrei Cristina-Aneta

Curelariu Raluca-Ștefania

Iftode Eusebiu-Ilie

Gheorghiță Carmen

Venedict Mihai

Lungu Ioan-Viorel

Bordianu Constantin-Cristian

Turiceanu Andreea-Nicoleta


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Candidatul PNL la parlamentare cu două direcții: „Trebuie să înmormântăm acea politică a PSD-ului” (Video)

astăzi, 15:15

Miercuri la amiază, candidații Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani și-au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Județean (BEJ). Îna...

Revolta unei botoșănence, după ce a stat internată cu copilul la Pediatrie: „Mesaj pentru asistentele medicale” / „Mesaj pentru conducerea spitalului” (Foto)

astăzi, 13:39

Femeia a povestit că a stat internată în Secția de Pediatrie a Spitalului „Mavromati” din Botoșani cu fetița de patru luni, după ce copila a contactat un virus, iar experiența...

18 microbuze școlare hibrid vor ajunge la elevii din județul Botoșani, contract de 4 milioane de euro! (Foto, Video)

astăzi, 10:34

Semnarea contractului a avut loc, miercuri dimineață, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ din municipiul Botoșani. Astfel, cele 18 microbuze școlare hibrid vor ajunge la Școa...