Domonco de Dorohoi, sprijinit de Ion Iliescu, "la recomandarea primarului" care l-a exclus din partid!

Domonco de Dorohoi, sprijinit de Ion Iliescu, "la recomandarea primarului" care l-a exclus din partid!

Dupa ce a fost exclus din partid de seful sau politic de la Dorohoi, pe motiv ca si-a manifestat intentia de a candida la sefia PSD, anunt facut public sambata, la Conferinta Judeteana Extraordinara, profesorul Ioan Domonco se bucura astazi de sprijinul lui Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD.

Ion Iliescu a anuntat ca "un baiat tanar din Dorohoi" vrea sa candideze la presedintia partidului. "Tanarul" are 51 de ani şi este profesor în Dorohoi.

Presedintele de onoare al PSD a declarat ca a primit o scrisoare de la un "baiat tanar din Dorohoi" care i-a transmis ca vrea sa candideze la sefia PSD si ca va prezenta in CEx acea scrisoare.

"De la Dorohoi am primit o scrisoare de la un baiat, presedinte de organizatie locala, recomandat si de primarul orasului, am sa o prezint aici", a spus Iliescu. Intrebat cum se numeste persoana, Iliescu a raspuns: "Domonco, sau cam asa ceva...baiat tanar". Primarul de Dorohoi, insa, a fost primul care a luat masura taierii avantului manifestat de Domonco!

Ioan Domonco este membru PSD din 2002.

 

Numai ca Ioan Domonco, cel care si-a anuntat intentia de a concura cu Geoana, Mitrea si Nastase la presedintia PSD, a fost suspendat din partid pentru sase luni. Anuntul a fost facut chiar de de catre Dorin Alexandrescu, presedintele PSD Dorohoi si primar al municipiului.

"Pe 11 februarie, la sedinta de consiliu a organizatiei municipale Dorohoi, s-a luat in discutie candidatura domnului Domonco la presedintia partidului. Prin vot s-a hotarat ca PSD Dorohoi nu sustine candidatura domnului Domonco. S-a hotarat suspendarea acestuia pentru sase luni. Intentia de a candida a prezentat-o pentru inceput presei si apoi partidului. A mai avut o sanctiune. Consideram ca Domonco aduce prejudicii de imagine PSD Dorohoi si vrea sa-si faca notorietate", a declarat Alexandrescu, primarul de Dorohoi.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
76

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
84

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
90

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...