Doina Federovici ar putea să piardă funcția deținută în partid!

Candidatura lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale urmează să fie validată la Congresul PSD care va avea loc sâmbătă, 24 august, la Romexpo, iar tot atunci sunt așteptate unele modificări în conducerea PSD.

Potrivit surselor G4Media, moțiunea cu care se va prezenta Ciolacu în fața pesediștilor include o echipă de conducere cu 21 de posturi de prim-vicepreședinți și vicepreședinți ușor diferită față de cea actuală.

Cele 21 de posturi includ: 1 președinte, 1 secretar general, 2 prim-vicepresedinti, 1 președinte al Consiliului National, 8 vicepreședinti regionali si 8 vicepreședinti pe domenii de activitate.

Europarlamentarul PSD, Gabriela Firea ar urma să fie schimbată din funcția de prim-vicepreședinte, în locul ei urmând să vină primarul sectorului 4, Daniel Băluță. Cealaltă funcție de prim-vicepreședintele va fi ocupată tot de Sorin Grindeanu.

Tot la vârful partidului este așteptată intrarea lui Mihai Tudose în poziția de președinte al Consiliului Național al PSD, funcție ocupată în prezent de Vasile Dâncu. Secretarul general al partidului, Paul Stănescu, își păstrează funcția, deși este considerat un apropiat al Gabrielei Firea, considerată rivalul intern al lui Marcel Ciolacu.

La președinția organizației de femei ar urma să fie propus actualul ministru al Muncii, Simona-Bucura Oprescu în locul Doinei Fedorovici. Președinta CJ Botoșani nu a mai candidat pentru un nou mandat, iar candidatul PSD a pierdut președinția CJ Botoșani în fața liberaluluil Valeriu Iftime.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...