Marcel Ciolacu și-a anunțat decizia de a candida la președinția României

Marcel Ciolacu a anunțat, marți, membrii PSD, printr-un mesaj intern, că a luat decizia să candideze la președinția României.

Premierul cere sprijinul pentru confirmarea candidaturii în Congresul PSD care va avea loc sâmbătă, 24 august.

Mesajul intregral trimis de Marcel Ciolacu în interiorul PSD:

”Vă salut! Sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulți dintre dumneavoastră, am luat decizia să candidez la Președinția României. Am vrut să aflați asta de la mine, și nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă, la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România, așa cum am arătat la toate alegerile din ultimii 4 ani. Sunt sigur că împreună vom reuși să recâștigăm Președinția după 20 de ani. Sâmbătă la congres, voi prezenta Planul meu pentru România. Sper din toată inima să-mi acordați onoarea de a lupta în numele dumneavoastră și al românilor pentru a câștiga alegerile prezidențiale. România are nevoie de stabilitate și echilibru. Contez pe voi toți și vă aștept alături de campania noastră. Vă mulțumesc!”.

Pe lângă Marcel Ciolacu (PSD), în cursa prezidențială și-au anunțat până acum prezența Nicolae Ciucă (PNL), George Simion (AUR) și Elena Lasconi (USR). Actualul secretar general-adjunct al NATO Mircea Geoană (independent) va candida și el, probabil, pentru cea mai înaltă funcție în stat, dar nu a făcut un anunț oficial.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...