Elisabeta Lipă, noua vedetă PSD, a primit o funcție de vicepreședinte: ”Am ieșit pe ușă, am intrat pe geam!"

Elisabeta Lipă, prezentă de ani buni în structurile guvernamentale, în prezent șefă a Agenției Naționale pentru Sport (ANS), va ocupa o funcție importantă în PSD: vicepreședinte în direcția de Sport.

Elisabeta Lipă, noua vedetă PSD, a primit o funcție de vicepreședinte: ”Am ieșit pe ușă, am intrat pe geam!"

   Foto: ziare.com

Sâmbătă, 24 august, la Congresul social-democraților, Elisabeta Lipă a luat cuvântul.

”Sportul m-a învățat să iau startul cumpătat și să am abilitatea să trec prima linia de sosire. Sportul și politica înseamnă sacrificii. Voturile sunt valoroase ca o medalie olimpică atunci când sunt obținute într-o competiție electorală în care cel mai bun câștigă. Toată viața mea am intrat în competiție pentru a câștiga și echipa mea s-a mobilizat mereu să fie cu un vârf de barcă în fața competitorilor, așa că am câștigat toate campionatele mondiale, europene, jocurile olimpice", a declarat Lipă, la Congres.

Lipă a explicat la Congres de ce a ales să intre în PSD și să-l susțină pe Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale din 2024.

„Personal, intru în această competiție politică pentru că doar prin implicare putem schimba lucrurile în bine. Am găsit toată susținerea domnului Ciolacu, care știe că sunt o persoană incomodă. Am ieșit pe ușă, am intrat pe geam", a mai precizat Elisabeta Lipă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...