Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR la câteva zile după cheful cu dedicații pentru Arafat

Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR la câteva zile după cheful cu dedicații pentru Arafat

Liderii AUR, Sorin Lavric și Claudiu Târziu, au luat decizia excluderii Dianei Șosoaca, cea mai proeminentă figură venită din partidul lui Ninel Peia.

Șosoacă e acuzată de relații mult prea apropiate cu senatorii altor formaţiuni și nerespectarea regulilor în interiorul grupului parlamentar.

Țipete s-au auzit din interiorul grupului parlamentar de la Senat în urma ședinței de plen de astăzi. O voce foarte asemănătoare cu a Dianei Șosoacă spunea că pe ea nimeni nu o conduce și nu îi dă ordine.

Prima reacție publică a senatoarei a venit pe pagina de Facebook unde îl acuza pe Sorin Lavric de misoginism, motiv care ar sta în spatele hotărârii de excludere.

”Da, din păcate vă confirm. Nu pot să zic că este o veste foarte bună, dar din păcate doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului când este demnitar al statului român.

Doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei, poate e mai bine așa. Un senator nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari și să transmită live pe FB, este incompatibil cu statutul de senator AUR. Nu sunt bucuros, nu mă bucură”, a declarat Dan Tănasă.

 

Spune-ne opinia ta