Carmen Dan și Ecaterina Andronescu, pe lista de remaniere întocmită de premier

Carmen Dan și Ecaterina Andronescu, pe lista de remaniere întocmită de premier

Viorica Dăncilă a analizat activitatea a opt miniştri din guvernul pe care-l conduce şi va propune, peste două zile, în CEX-ul PSD, remanierea unora dintre aceştia.

Conform unor informaţii Digi 24, printre cei propuşi pentru remaniere în CEX-ul de luni sunt Carmen Dan, ministrul de Interne, şi Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei.

„S-a lucrat la evaluarea miniștrilor în această săptămână. Nu am terminat. Luni, în CEX vom vorbi despre o remaniere. În jur de 8 ministere (sunt analizate n.r.). După ce o să prezentăm această evaluare în CEX, vom hotărî împreună ce miniștri sunt remaniați și ce miniștri nu sunt, la propunerea mea. (Deci vor fi niște remanieri?) Vor fi. Am evaluat doar 8 miniștri, voi continua. Nu pot să vă dau acum un număr de miniștri. Poate sunt miniștri unde colegii spun că nu e nevoie, eu voi propune, dar decizia e politică”, a declarat Viorica Dăncilă, premierul României.

Viorica Dăncilă s-a întâlnit, sâmbătă, la Călărași cu membrii Organizației Județene PSD și urmează să se deplaseze la Slobozia.

(sursa: Digi24) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
316

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...