AUR reacționează după demisiile cu acuzații serioase către partid: „Nu au fost dați afară, ei au ales acest lucru” (video)

În doar o săptămână doi membri din echipa AUR de la Botoșani au părăsit formațiunea politică.

AUR reacționează după demisiile cu acuzații serioase către partid: „Nu au fost dați afară, ei au ales acest lucru” (video)

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) reacționează după ce doi din colegii lor au părăsit partidul aducând acuzații destul de grave.

Remus Dăscălescu, antreprenor în domeniul HoReCa, a făcut parte din partidul AUR până marți când și-a anunțat demisia, renunțând astfel și la funcția de vicepreședinte al Biroului de Conducere Municipal. De asemenea, următorul de pe listă care a demisionat din AUR este Relu Chiriac, de profesie profesor și asistent medical.

Remus Dăscălescu s-a arătat „îngrețoșat de sforile trase la nivel local” și a adus acuzații serioase Ariadnei Cârligeanu, președintele formațiunii politice. Relu Chiriac și-a exprimat dezgustul față de gândirea celor aflați în partid și îi acuză că politica pe care o fac ei este una „agresivă”.

„Nu au reușit să obțină ceea ce și-au dorit de la partidul AUR”

Într-o conferință de presă care a avut loc joi la sediul partidului, reprezentanții formațiunii spun că nu au fost dați afară, ci a fost alegerea lor să plece.

Această opinie va surveni datorită faptului că aceste demisii au fost făcute publice și am fost chestionați cu privire la motivele și modul în care s-au întâmplat aceste demisii. Noi vă putem spune doar atât: este strict alegerea acestor membri să părăsească partidul, nu au fost dați afară, ei au ales acest lucru. Probabil nu au reușit să obțină ceea ce și-au dorit de la partidul AUR, nu este neapărat că și-au dorit ceva rău sau ceva bun, ci pur și simplu nu au reușit să cadă pe aceeași frecvență de comunicare cu echipa locală”, a declarat Mihaela Stoiciuc, vicepreședinte al Organizației Județene AUR Botoșani.

Vicepreședintele AUR mai spune că abia de săptămâna viitoare se va reorganiza Biroul de Conducere Municipal și că, în momentul de față, nimeni nu mai intenționează să părăsească partidul.

„Încă nu am stabilit cine sunt persoanele care îi vor înlocui pe cei care au plecat din partid și de pe funcțiile din Biroul de Conducere Municipal. Vom avea ședință săptămâna viitoare și atunci vom reorganiza biroul de conducere municipal. Din câte știu în acest moment nu pleacă nimeni. Eu nu am niciun motiv să plec în momentul de față. Nu știu ce îmi aduce ziua de mâine, deci nu pot previziona acest lucru”, a adăugat Mihaela Stoiciuc.

Ciprian Ignătescu, antreprenor de profesie, absolvent al Facultății de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității Spiru Haret București, a refuzat să facă vreun comentariu în legătură cu plecarea celor doi colegi. Ciprian Ignătescu, în vârstă de 37 de ani, este posibilul candidat din partea AUR pentru Primăria Botoșani, după cum anunțau în luna noiembrie într-o conferință de presă.

„Nu vreau să fac niciun comentariu cu privire la plecarea celor doi foști colegi”, a declarat Ciprian Ignătescu, președintele Biroului Politic Municipal.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
922

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1349

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
609

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...