Privim împreună către un 2024 plin de speranță!

Privim împreună către un 2024 plin de speranță!

Vă mulțumim dumneavoastră, cititorii și colaboratorii care ne-ați fost alături, pentru încredere, pentru susținere și aprecieri. Vă mulțumim pentru că zi de zi, oră de oră, ne-ați fost aproape!

Am încheiat un an dificil, cu dureri care ne-au unit, dar și cu bucurii care ne-au făcut mândri!

2023 ne-a redat încrederea în oamenii în care am investit vise, speranţe, aşteptări. Ne-am bucurat împreună cu fiecare botoşănean care a triumfat pe scene, în concursuri, clasamente, întreceri sportive, ştiinţifice, de cercetare.

Ne-am întristat atunci când, în zile dureroase, am pierdut câte un om de care ne va fi dor în toţi anii ce vor veni. Dar am învăţat și că generozitatea nu este o lecţie care se predă, ci una care se dăruieşte. Că bunătatea nu înseamnă să oferi de pomană, ci să întinzi mâna atunci când este nevoie de ajutor, fără sa aştepţi să ţi se ceară.

Alături de dvs., cititorii noștri, am arătat că a avea curaj este o problemă de asumare, de atitudine colectivă şi personală deopotrivă. Şi că, astfel uniţi, uneori chiar învingem!

Vă mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături încă un an. Mulţumim, de asemenea, şi celor care ne-au criticat si ne-au determinat să fim mereu atenţi la ceea ce facem.

Mulţumim pentru încredere, pentru statornicie, pentru bucuria de a vă simţi aproape, de peste 15 ani!

LA MULŢI ANI!
Echipa Ştiri Botoşani

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
250

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
202

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
281

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...