Andrei și Antonio, doi polițiști botoșăneni, îngeri pentru micuța Ștefania

Andrei și Antonio, doi polițiști botoșăneni, îngeri pentru micuța Ștefania

În noaptea de 8 spre 9 iunie, în jurul orei 03:30, Andrei și Antonio, polițiști în cadrul Biroului Rutier, se aflau în serviciul de patrulare și monitorizare a traficului rutier, când au fost anunțați că în localitatea Nicșeni, s-a produs un accident de circulație.

Cei doi au ajuns în scurt timp la locul indicat, unde au găsit un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părții carosabile.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, miraculos, conducătoarea auto, o tânără de 27 de ani și fetița sa, de 3 ani, s-au ales doar cu o sperietură și au reușit să iasă singure din autoturism. Acestea se îndreptau spre aeroportul din Iași, când, într-o curbă, au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat.

Deși erau foarte speriate, Andrei și Antonio au reușit să le calmeze și să se împrietenească cu fetița, asigurând-o că este în siguranță și o să aibă grijă de ea, iar aceasta i-a numit „îngeri", pentru că îngerii au grijă de copii.

Apoi, pentru că nu aveau alt mijloc de transport, cele două au fost conduse până în municipiul Botoșani, de unde și-au continuat deplasarea, reușind să ajungă, cu bine, la destinație.

„Femeia le-a transmis polițiștilor că nu avea o părere foarte bună despre ei, însă, acum a fost impresionată de modul în care s-au comportat și pentru faptul că au ajutat-o”, a transmis agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

„Nu cred că am mai întâlnit oameni atât de buni și calzi și dispuși să ajute", sunt cuvintele mamei.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
769

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
6475

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1293

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...