VIP-urile din Botoșani s-au îngrămădit să își concesioneze un loc de veci!

VIP-urile din Botoșani s-au îngrămădit să își concesioneze un loc de veci!

Bătaie pe locurile de veci "de lux" din Cimitirul Pacea! Cele câteva zeci de locuri de veci aflate în extinderea dinspre Fundația Hand of Help au fost deja concesionate, printre persoanele care și-au asigurat un loc de veci fiind și multe persoane publice, cum ar fi foști parlamentari sau directori de instituții publice.

În zona respectivă, concesionarea unui singur mormânt costă 2.700 de lei, fiind vorba de cripte, în care sunt mai multe morminte suprapuse. Concesiunea este pentru o perioadă de 15 ani.

"S-au concesionat toate locurile din extindere. Am avut 140 de cripte suprapuse, aproape 250 de locuri de înhumare. Toate costă cu tot cu concesiune în jur de 2.700 de lei. Sunt persoane de toate vârstele, și sunt și multe persoane publice care au concesionat fie pentru ei, fie pentru părinți", a declarat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

Potrivit acestuia, în Cimitirul Pacea mai sunt locuri de veci care pot fi concesionate, insă în extinderea din marginea cimitirului, pe deal, unde un loc de veci costă 150 de lei.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
33

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
404

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
149

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...