"Cea mai frumoasă fată din Botoşani" se mărită cu dirijorul Marius Hristescu, orchestratorul lui Tudor Gheorghe

Eveniment monden şi în aproape aceeaşi măsură cultural la Botoşani: un dirijor cunoscut, "mâna dreaptă" a maestrului Tudor Gheorghe se însoară cu "cea mai frumoasă fată din Botoşani".

"Cea mai frumoasă fată din Botoşani" se mărită cu dirijorul Marius Hristescu, orchestratorul lui Tudor Gheorghe

   Foto: Facebook Andreea Rotaru

Marius Hristescu, dirijor, compozitor și orchestrator român, cunoscut pentru colaborările sale cu Tudor Gheorghe dar şi cu Eugen Doga, alături de care a dirijat marţi seară, pe scena Casei Sindicatelor din Botoşani, se căsătoreşte cu o tânără botoşăneancă, de asemenea cunoscută.

Andreea, fiica Elenei Dascălu, proprietara Restaurantului "Curtea Veche" și a avocatului Constantin Lulu Dascălu, este "cea mai frumoasă fată din Botoşani", după cum a prezentat-o Octavian Ursulescu şi va deveni doamna Hristescu, după o poveste de dragoste ce ajunge la căsătorie. Andreea Rotariu este economist si consilier juridic, lucrând într-un cabinet individual de avocatură.

Nunta va avea loc sâmbătă, 27 mai, într-un local din Botoşani. Anunţul a fost făcut în timpul Concertului Extraordinar Aniversar "Dialogurile dragostei", de către prezentatorul Octavian Ursulescu, acesta adăugând că acest prilej îi va aduce la Botoşani pe Tudor Gheorghe şi parte din orchestra sa, pentru că doresc să fie alături de Marius Hristescu în aceste minunate momente.

Andreea nu este prima botoşăneancă ce reuşeşte să cucerească un personaj din lumea cultural- mondenă. Realizatorul TV Mircea Radu şi compozitorul Andrei Tudor sunt, de asemenea, căsătoriţi şi fericiţi în mariaj cu doamne cu origini botoşănene.



 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
58

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
105

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
137

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...