Monden: Socrii din Botoșani ai lui Dani Oțil au încins ringul de dans la nuntă alături de fiica lor (foto)

Ecourile nunții lui Dani Oțil cu botoșăneanca Gabriela Prisăcariu nu s-au stins încă, deși mirii se află deja în vacanță, alături de fiul lor.

Monden: Socrii din Botoșani ai lui Dani Oțil au încins ringul de dans la nuntă alături de fiica lor (foto)

   Foto: Libertatea

La nunta celor doi, cuscrele au oferit o lecție de eleganță.

Gabriela și Dani s-au căsătorit religios pe 30 iulie și au făcut o nuntă de pomină la un elegant centru de evenimente situat pe malul lacului Buftea.

Frumoasa mireasă a fost generoasă cu pozele publicate în online. De data aceasta, sunt imagini cu soacra mică și cu soacra mare, adică mamele soților Oțil.

Înainte să plece în vacanță, Gabriela a mai publicat o tură de poze pe Instastory. Mândră de părinții ei, care i-au fost alături toată viața, soția lui Oțil le-a arătat fanilor câte o poză cu mama și cu tatăl ei, de la petrecerea de nuntă. Socrii mici se află pe ringul de dans alături de fiica lor și se bucură de muzica de petrecere.

Într-o altă imagine apare și mama lui Dani Oțil, pe care prezentatorul Tv o ține afectuos, pe după gât. Mama lui Dani, elegantă, discretă și distinsă, într-o rochie lila, iar mama Gabrielei, la fel de aranjată, cu mult bun gust, într-o rochie lungă, în nuanțe cafenii. Mama Gabrielei și fiica ei mireasă sunt în centrul atenției pe ringul de dans și se învârt de mama focului.

Doar mireasa e botoșăneancă, așa că sârbele moldovenești nu au lipsit de la nuntă.






Cine e Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992, la Botoșani. Dani Oțil (42 de ani) și Gabriela Prisăcariu (30 de ani) s-au îndrăgostit spre finalul anului 2018 și s-au căsătorit în mai 2021. În septembrie 2021 a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago.

Fotomodel de profesie, dar și absolventă a Facultății de Drept, Gabriela s-a remarcat în showbiz în anul 2015, când a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Gabriela Prisăcariu este în prezent model și influencer de succes, fiind urmărită numai pe Instagram de peste 200.000 de fani, scrie Libertatea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
58

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
92

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
153

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...