Se poate și așa: O amanta cere în instanță daune morale de la soţie după ce a fost bârfită pe o rețea de socializare

Se poate și așa: O amanta cere în instanță daune morale de la soţie după ce a fost bârfită pe o rețea de socializare

Un triunghi conjugal s-a tranformat într-o acţiune în instanţă, după ce soţia înşelată a aflat de aventura soţului său. Cea care s-a adresat instanţei a fost însă amanta, care a solicitat daune morale de la soție pentru faptul că i-ar fi fost afectată imaginea.

În acţiunea depusă la Tribunalul Iași, A.A. a precizat că în octombrie 2018, P.M. a afirmat pe pagina sa de Facebook că ar fi avut relaţii extraconjugale cu soţul acesteia pentru a obţine bani.

Astfel, i s-ar fi conturat imaginea unei persoane imorale, fiindu-i afectat prestigiul social şi poziţia pe care o deţine ca femeie, mamă şi contabilă.

În replică, P.M. a susţinut că reclamanta lucra la aceeaşi firmă cu soţul ei, iar în noiembrie 2015, acesta îi făcuse cadou suma de 300 de euro.

Ulterior, soţul a început să se vadă tot mai des cu colega de serviciu şi să plece în weekend-uri cu aceasta.

P.M. ar fi aflat de relaţia extraconjugală a soţului său în 2016. I-ar fi cerut lui A.A. să înceteze această relaţie, dar ea a refuzat. Mai mult, amanta ar fi început să o bârfească, pozând în victimă. Acesta ar fi fost motivul pentru care a postat pe Facebook detalii cu privire la aventura soţului său, pentru a dovedi realitatea.

Continuarea, în Ziarul de Iași.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Tudor Carare

Încep lucrările la Drumul Mănăstirilor: Vorona- Oneaga - Pădureni

astăzi, 14:30
57

Liderii Consiliului Județean de la Botoșani au anunțat astăzi că Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a finalizat licitația pentru modernizarea Drumului Mănăstirilor, DJ 208H, Vorona &n...

Sfaturi de la polițiștii din Botoșani în Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuințe

astăzi, 13:30
73

Dacă nu știați, există o zi europeană de prevenire a furturilor din locuințe, iar polițiștii de la Botoșani, astăzi, 16 iunie 2021, cu ocazia Zilei Europene de prevenire a furturilor din loc...

MINIVACANȚA de Rusalii va ține trei zile

astăzi, 12:15
358

Pogorârea Duhului Sfânt sau sărbătoarea de Rusalii reprezintă una dintre cele mai importante sărbători creștine.Și în acest an angajații vor avea zile libere de Rusalii 2...