Un actor botoșănean intră în distribuția unuia dintre cele mai urmărite seriale: ”Un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete”

A început să joace teatru de pe băncile liceului, fiind încă de atunci apreciat pentru talentul său ieșit din comun. 

Un actor botoșănean intră în distribuția unuia dintre cele mai urmărite seriale: ”Un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete”

 Ana Bodea o interpretează pe Lia  

Săptămâna aceasta, un nou personaj îşi face simţită prezenţa în serialul ”Lia – Soția soțului meu”, de la Antena 1.

Andrei Roşu se alătură distribuţiei, urmând să îl interpreteze pe Daniel, un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete.

Telespectatorii îl vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Andrei Roșu completează astfel distribuţia serialului de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production pentru Antena 1, ”Lia – Soţia soţului meu”. Începând de joia aceasta, telespectatorii îl vor putea urmări pe Andrei Roşu în rolul lui Daniel, un tânăr cu aparenţe înşelătoare, care nu lasă niciodată să i se vadă adevăratele intenţii.

„Personajul meu, Dani este un personaj misterios, alunecos şi plin de secrete. Îşi urmăreşte scopurile cu tenacitate şi răbdare. Se foloseşte de oricine şi orice pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile. Pe măsură ce povestea se derulează, încet, încet, secretele încep să iasă la suprafaţă. Mă bucur şi trebuie să recunosc că mi-a fost dor de televiziune, de oamenii minunaţi din echipă şi de un personaj atât de complex cum e Dani. Şi pentru asta îi mulţumesc doamnei Ruxandra Ion”, mărturiseşte Andrei Roşu.
 


 

Botoșăneanul care visa să devină biolog

S-a născut în Botoșani, pe 19 ianuarie 1987, și a fost elev al Liceului ”Dimitrie Negreanu”. Deși în vremea liceului era convins că va deveni un bun biolog, calea pregătită pentru el avea să fie până la urmă actoria.

Figură angelică, de actor francez din secolul trecut, Andrei Roșu și-a urmat visul fără să aibă vreun moment complexe de provincial. A vrut teatru și a plecat intins la Bucuresti, imediat ce a terminat liceul în Botoșani.

A jucat alături de Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Florin Zamfirescu, Dan Condurache, Florina Cercel, Gheorghe Visu, Vladimir Găitan, Alexandru Arșinel, Marian Râlea sau Stela Popescu, dar și cu Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

Andrei Roșu a jucat mai intâi în trupa de teatru a liceului din Botoșani, coordonată de Florin Aionițoaei și apoi de Eduard Sandu. După liceu, Andrei a plecat la Bucuresti, la Universitatea de Arta Teatrală și Cinematografică. A devenit unul dintre cei mai buni studenți ai UNATC din generația sa. A fost selectat de regizorul și profesorul său, Victor Ioan Frunză, să joace, alaturi de el, într-un spectacol al Teatrului National din Bucuresti. După care a urmat succesul.

Citește și ANDREI ROȘU: Nu e nimic în viață imperios necesar încât să "trebuiască să...". Smerenia e suficientă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii și profesorii din Ștefănești s-au întâlnit cu pompierii botoșăneni (foto)

astăzi, 12:09
15

Despre siguranță au vorbit pompierii botoșăneni, astăzi, cu elevii și cadrele didactice ale Grupului Școlar „Ștefan Luchian" Ștefănești. Le-au explicat ce se poate &icir...

Antifrauda a plecat cu Mărțișorul: Controale la comercianții de flori și ornamente cu ocazia zilei de 8 martie!

astăzi, 10:28
48

Inspectorii din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) controlează în această perioadă (29 februarie - 8 martie) persoanele și firmele care activează în domeniul comer...

Masă sănătoasă pentru aproximativ 11.000 de elevi din județul Botoșani!

astăzi, 09:46
100

10.786 de elevi din județul Botoșani vor primi, în anul școlar 2023-2024, o masă sănătoasă la școală.Programul „Masă caldă în școli” a fost înlocuit cu Pr...