Artista din Botoșani după care a oftat Jean Constantin. Ea l-a ales pe Petre Roman
MONDEN!

Actorul Mihai Bobonete a dezvăluit că a asistat la o scenă memorabilă, la care au participat trei mai nume din lumea artistică a României, unde s-a lăsat cu dezvăluiri.

Artista din Botoșani după care a oftat Jean Constantin. Ea l-a ales pe Petre Roman

   Foto: bzi.ro

În cadrul unui podcast, Bobonete a povestit că a fost martorul unei discuții între Nae lăzărescu, Vasile Muraru și Jean Constantin.

La un moment dat, Mihai Bobonete i-a întins mâna lui Jean Constantin pentru a-l saluta și a face cunoștință, iar acesta i-a dezvăluit că Petre Roman i-a furat iubita și i-a cerut ajutorul pentru a se răzbuna.

„M-am dus cu mâna către Jean Constantin, el mi-a luat mâna și mi-a zis: „Petre Roman mi-a furat gagica! Dacă știi pe cineva care se poate implica într-un caz pervers, zi-mi!”. Eu eram… Ăștia au început să râdă. Nae Lăzărescu i-a zis: „Nu ți-a furat-o, mă! Ea a ales să fugă cu el”. Nu știam dacă e glumă sau nu. Ei râdeau”, a mai spus Mihai Bobonete.

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, s-a născut la Săveni, în judeţul Botoşani şi s-a lansat în muzică în anii ’90, când a debutat pe piaţă cu albumul „O pisică îndrăgostită”. Presa mondenă a scris la acea vreme că ar fi avut o relație cu Jean Constantin, scrie ziare.com.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Cătălin Flutur după „exodul” unor liberali la PSD. „Toate vin pe un fond care a generat de mai bine de 10 ani animozități și tensiuni”

astăzi, 17:18
8

La scurt timp după acest „exod”, fostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și-a exprimat în spațiul public punctul de vedere despre această situație.Redăm ...

Botoșani: Mărțișoare oferite în trafic de polițiștii rutieri împreună cu reprezentații Registrului Auto Român (Foto)

astăzi, 14:42
122

Cu ocazia zilei de 1 Martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român, au oferit doamnelor și domnișoarelor întâlnite &...

Eduard Florescu își cere scuze: ”Chiar dacă nimic nu justifică manifestarea mea, aș vrea doar să explic…”

astăzi, 13:42
167

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost înlocuit de Bogdan Andone în minutul 76, după ce a făcut un joc modest, ”încununat” cu penalty-ul executat lamentabil și ratat ...