Artista din Botoșani după care a oftat Jean Constantin. Ea l-a ales pe Petre Roman
MONDEN!

Actorul Mihai Bobonete a dezvăluit că a asistat la o scenă memorabilă, la care au participat trei mai nume din lumea artistică a României, unde s-a lăsat cu dezvăluiri.

Artista din Botoșani după care a oftat Jean Constantin. Ea l-a ales pe Petre Roman

   Foto: bzi.ro

În cadrul unui podcast, Bobonete a povestit că a fost martorul unei discuții între Nae lăzărescu, Vasile Muraru și Jean Constantin.

La un moment dat, Mihai Bobonete i-a întins mâna lui Jean Constantin pentru a-l saluta și a face cunoștință, iar acesta i-a dezvăluit că Petre Roman i-a furat iubita și i-a cerut ajutorul pentru a se răzbuna.

„M-am dus cu mâna către Jean Constantin, el mi-a luat mâna și mi-a zis: „Petre Roman mi-a furat gagica! Dacă știi pe cineva care se poate implica într-un caz pervers, zi-mi!”. Eu eram… Ăștia au început să râdă. Nae Lăzărescu i-a zis: „Nu ți-a furat-o, mă! Ea a ales să fugă cu el”. Nu știam dacă e glumă sau nu. Ei râdeau”, a mai spus Mihai Bobonete.

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, s-a născut la Săveni, în judeţul Botoşani şi s-a lansat în muzică în anii ’90, când a debutat pe piaţă cu albumul „O pisică îndrăgostită”. Presa mondenă a scris la acea vreme că ar fi avut o relație cu Jean Constantin, scrie ziare.com.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

BIZZ.CLUB Botoșani organizează workshop cu Zoltán Veres

astăzi, 16:07
18

Pe 22 mai, începând cu ora 08:45, Hotelul Rapsodia din Botoșani va fi gazda unui eveniment deosebit, dedicat atât membrilor, cât și non-membrilor BIZZ.CLUB Botoșani.Zolt&a...

Un bărbat din Dorohoi își va petrece următorii cinci ani după gratii, care este motivul!

astăzi, 15:28
110

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale au identificat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Dorohoi, pe n...

O tânără din Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat cu spray lacrimogen în fața unui coleg la o intervenție! (foto, video)

astăzi, 15:00
333

Rebeca T., din județul Botoșani, polițistă în Cluj, a pulverizat spray lacrimogen în fața colegului ei de patrulă care încerca să imobilizeze un bărbat recalcitrant.Totul...