Eduard Florescu a marcat ”golul” vieții: Și-a unit destinul cu aleasa inimii sale!
MONDEN!

În cursul zilei de joi, 28 decembrie, Eduard și Andreea au spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Alături le-au fost colegi, prieteni și membri ai familiei.

Eduard Florescu a marcat ”golul” vieții: Și-a unit destinul cu aleasa inimii sale!

Clubul FC Botoșani le-a transmis celor doi tineri căsătoriți ”casă de piatră”, sănătate și fericire.

”Le urăm „Casă de piatră” golgheterului Edi Florescu și soției sale, Andreea, care și-au unit, astăzi, destinele! Multă sănătate și fericire tinerilor căsătoriți!”, este mesajul public transmis de Fotbal Club Botoșani.

Printre cei mai buni marcatori din SuperLigă, la finalul anului 2023!

Eduard Florescu s-a născut pe 27 iunie 1997, la Pitești. A început fotbalul la clubul din localitate, după care a trecut la CS Mioveni.

La Botoșani a ajuns în 2018, dar a fost împrumutat un sezon la FC Argeș și, mai apoi, transferat de Universitatea Craiova.

A revenit la Botoșani, fiind astăzi unul dintre cei mai buni marcatori din SuperLiga.

Fostul component al echipei care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Tokyo a traversat, în ultimii ani, mai multe perioade extrem de dificile, marcate de accidentări și de pierderea fiului său imediat după naștere.

În prezent, pare să fi trecut peste toate aceste mari necazuri și a devenit unul dintre componenții de bază ai echipei sale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ziua Europei sărbătorită la Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona prin activități artistice și de cultură generală

astăzi, 19:03
25

România s-a alăturat în anul 2007 unei Uniuni de state europene, care împărtăşesc aceleaşi valori, având în centru respectul pentru demnitatea umană, democraţia, s...

Pompierii botoșăneni, pregătiți să intervină în caz de nevoie la Zilele Municipiului Botoșani!

astăzi, 18:08
27

Pompierii botoșăneni vor fi prezenți la Zilele Municipiului Botoșani, organizate în perioada 09 – 12 mai a.c., în zona Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa...

APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

astăzi, 17:33
38

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul județean Botoșani informează că începând de astăzi, 09 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii un...