Eduard Florescu a marcat ”golul” vieții: Și-a unit destinul cu aleasa inimii sale!
MONDEN!

În cursul zilei de joi, 28 decembrie, Eduard și Andreea au spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Alături le-au fost colegi, prieteni și membri ai familiei.

Eduard Florescu a marcat ”golul” vieții: Și-a unit destinul cu aleasa inimii sale!

Clubul FC Botoșani le-a transmis celor doi tineri căsătoriți ”casă de piatră”, sănătate și fericire.

”Le urăm „Casă de piatră” golgheterului Edi Florescu și soției sale, Andreea, care și-au unit, astăzi, destinele! Multă sănătate și fericire tinerilor căsătoriți!”, este mesajul public transmis de Fotbal Club Botoșani.

Printre cei mai buni marcatori din SuperLigă, la finalul anului 2023!

Eduard Florescu s-a născut pe 27 iunie 1997, la Pitești. A început fotbalul la clubul din localitate, după care a trecut la CS Mioveni.

La Botoșani a ajuns în 2018, dar a fost împrumutat un sezon la FC Argeș și, mai apoi, transferat de Universitatea Craiova.

A revenit la Botoșani, fiind astăzi unul dintre cei mai buni marcatori din SuperLiga.

Fostul component al echipei care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Tokyo a traversat, în ultimii ani, mai multe perioade extrem de dificile, marcate de accidentări și de pierderea fiului său imediat după naștere.

În prezent, pare să fi trecut peste toate aceste mari necazuri și a devenit unul dintre componenții de bază ai echipei sale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Manifestări culturale și comemorative, vegheate de forțele de ordine din Botoșani!

astăzi, 15:36
96

În ziua de joi, 13 iunie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va acționa în vederea desfășurării în siguranță a manifestărilor cultural-artistice și comemorative ca...

Spitalul „Mavromati” vine în sprijinul persoanelor implicate în explozia de la Dedeman!

astăzi, 15:10
186

Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță că persoanele implicate în explozia de la Dedeman pot beneficia de consultații și consiliere psihol...

Zeci de copii și adulți din Dorohoi au primit consultații gratuite de la medici din Iași! (foto)

astăzi, 14:53
103

Fundația Medicală „Providența” a Arhiepiscopiei Iașilor, în colaborare cu Policlinica și Spitalul „Providența” a desfășurat, marți, o Caravană medicală pe raza...