Vedeta de televiziune care și-a început cariera… la Botoșani. ”Am câştigat primii bani la vârsta de 15 ani!”

Este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar de mai bine de 10 ani a a ales să se mute în India, pentru a fi alături de iubitul ei, star de la Bollywood.

Vedeta de televiziune care și-a început cariera… la Botoșani. ”Am câştigat primii bani la vârsta de 15 ani!”

Iulia Vântur

Iulia Vântur a fost dintotdeauna considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din România. De ani buni, ea locuiește în India, țara iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan.

„Sunt foarte fericită că am descoperit muzica și mi-aș dori să explorez mai mult acest domeniu. Salman m-a ajutat să văd ce dar minunat este muzica, m-a convins să dau muzicii mai multă importantă, mai mult spațiu în viața mea și sunt fericită și recunoscătoare pentru asta. Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale și nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest”, a declarat Iulia pentru Viva!

Vedeta are un succes imens și astăzi, însă nu a uitat de perioada adolescenţei, pe care a trăit-o din plin. Și în tinerețe, blonda era de-o frumusețe ieșită din comun.

În cadrul unui interviu, Iulia Vântur mărturisea că primii bani i-a făcut când avea doar 15 ani și participa la prezentări de modă. Mai mult, ea devenise instructor pentru alte tinere care aspirau la o carieră în modeling.

Așa a ajuns și la Botoșani, după cum chiar ea mărturisește.

„Am câştigat primii bani la vârsta de 15 ani, din prezentări de modă. Apoi am devenit instructor de manechine. De pe atunci mă trezeam în weekend la ora 5:00, făceam naveta de la Iaşi la Suceava şi Botoşani, unde se ţineau cursurile, iar în pauzele dintre acestea lucram la teme. În primul an de facultate am prezentat o emisiune-magazin la o televiziune locală. Atunci am făcut primii paşi pe „sticlă”, m-am lansat în eter, mi-am deschis aripile, am prins curaj şi am învăţat să zbor.

De atunci îmi trăiesc visul! A urmat un alt job de prezentator de ştiri la altă televiziune locală, iar după aproape doi ani am reuşit să intru în echipa ştirilor Pro TV, în urma unui concurs cu probe grele. Au fost ani de muncă de dimineaţa de la 5:00 până noaptea la 24:00, în care fiecare secundă era importantă.

Am învăţat multe despre această meserie, despre mine şi, cel mai important, am lucrat într-o echipă unită, dedicată. Am realizat reportaje frumoase, am editat multe poveşti, pentru o perioadă am experimentat şi postul de producător de ştiri şi aveam intervenţii live la fiecare jurnal. După doi ani şi ceva am primit propunerea de a veni la staţia-mamă, în Bucureşti, pentru a fi corespondent şi prezentator al ştirilor matinale de weekend”, dezvăluia Iulia Vântur în cadrul unui interviu pentru Taifasuri.

La începutul lui 2006, Iulia Vântur a devenit prezentator de știri matinale, apoi a prezentat știrile de weekend de la Pro TV. Ea a devenit și mai cunoscută după ce i s-a propus să prezinte emisiunea „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică.

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu mulți ani, iar acum trăiește în India, alături de iubitul ei, Salman Khan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții în Suceava și alte două județe într-un dosar de trafic și deținere de droguri, au participat și polițiști din Botoșani! (foto, video)

astăzi, 15:54

În cursul zilei de joi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Orga...

O nouă decizie a magistraților suceveni în privința Monicăi Adăscăliței!

astăzi, 15:35
132

La începutul lunii mai, judecătorii Curții de Apel Suceava au decis prelungirea arestului la domiciliu în cazul Monicăi Adăscăliței, fostul manager de la Spitalul Județean „Ma...

Stadionul din Mioveni, plin pentru prima dată după foarte mult timp!

astăzi, 14:59
168

Pentru a avea parte de o susținere cât mai mare din tribune, CS Mioveni a lăsat intrarea liberă la meciul cu FC Botoșani.Se pare că strategia aceasta și-a atins scopul, pentru că, pot...