Avocata care a preluat cel mai dificil caz din Botoșani își anunță logodna cu un important om de afaceri: ”Sunt fericită!”
MONDEN!

Este una dintre figurile cele mai cunoscute din avocatura românească, foarte important fiind dosarul în care este angajată în prezent: este reprezentanta legală a familiei Alexandrei Ivanov, tânăra gravidă decedată în condiții tragice în Spitalul Județean Botoșani, în luna august.

Avocata care a preluat cel mai dificil caz din Botoșani își anunță logodna cu un important om de afaceri: ”Sunt fericită!”

 Gianina-Vera Poroșnicu și Jullio al-Attar  Foto: Revista Branche

Presa mondenă anunță o logodnă în high-life, pe axa București – Iași. Protagoniști sunt două personalități puternice și, cel puțin din perspectiva notorietății, complementare: avocata Gianina-Vera Poroșnicu și omul de afaceri Jullio al-Attar.

”Jullio al-Attar și Gianina Vera Poroșnicu au decis ca, de acum încolo, să pășească împreună, să împartă clipele bune și pe cele grele, să se descopere în fiecare zi, să se iubească și să se respecte. Logodna noastră este cadoul pe care ni-l facem unul celuilalt, iar eu sunt fericită!”, a transmis avocata Gianina-Vera Poroșnicu.

Cine este Jullio al-Attar

Jullio al-Attar este un membru respectat al comunității de afaceri bucureștene, cetățean român și îndrăgostit de țara noastră. A avut ocazia să o cunoască de foarte tânăr, tatăl său fiind doctor în relații internaționale, profesor la academia diplomatică siriană și, foarte important, ambasador al Siriei în România, în anii 1980. Mătușa lui Jullio al-Attar, doamna Najah al-Attar este, astăzi, vicepreședintele Republicii Arabe Siriene.

De profesie medic stomatolog, Jullio al-Attar avea să opteze pentru „internațional”. Nu i-a urmat tatălui său în diplomația propriu-zisă, politică, ci s-a orientat către business și, în multe ipostaze, către diplomația economică. În timpul mandatului tatălui său de ambasador în România, a fost vecin cu familia Ceaușescu: clădirea ambasadei se afla chiar lângă reședința cuplului conducător, iar, mult mai târziu, Nicu Ceaușescu și-a trăit ultimii ani în mansarda lui Jullio al-Attar, scrie Revista Branche.

Cine este Gianina-Vera Poroșnicu

Educată într-o familie iubitoare de cultură, Gianina-Vera Poroșnicu a ales, până la urmă, studiile de Drept, în detrimentul Literaturii. Absolventă a Universității din Iași, ea s-a impus cu rapiditate într-o profesie foarte competitivă, ajungând rapid în eșalonul de vârf al profesiei, în Iași și la nivel național. Și-a construit o reputație profesională de invidiat, preluând cazuri dificile – unele dintre ele implicând reprezentarea juridică a unor personaje controversate.

Dar CV-ul său profesional include, la loc de cinste, reprezentarea omului politic moldovean Andrei Năstase, persecutat de (neo)comuniștii filoruși aflați în acel moment la putere, la Chișinău, precum și pe aceea a lui Florin Morariu, eroul român care înfruntase teroriștii islamiști la Londra – și care acționase în instanță statul britanic pentru a obține măsuri legislative în beneficiul victimelor actelor teroriste. Și lista, lungă și densă, poate continua, foarte important fiind dosarul în care este angajată în prezent: Gianina-Vera Poroșnicu este reprezentanta legală a familiei Alexandrei Ivanov, tânăra gravidă decedată în condiții tragice în Spitalul Județean Botoșani, în luna august.

Iată că Gianina-Vera Poroșnicu și Jullio al-Attar au găsit timp unul pentru celălalt și, încununare a unei relații discrete ce a sfidat distanța geografică, au decis să-și unească destinele. Le dorim să se bucure de dragoste și de tot ce e frumos pe lume, mai scrie Revista Branche.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Artele frumoase din Moldova” la Memorialul Ipotești

astăzi, 12:59
16

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, continuă seria de activități cultural...

Vrei să devii polițist? Iată ce trebuie să faci!

astăzi, 12:21
89

La data de 24 aprilie s-a dat startul înscrierilor pentru școlile de agenți de poliție, ”Vasile Lascăr”, Câmpina, și ”Septimiu Mureșan”, Cluj-Napoca. Pâ...

Doi expozanți la Colecția de Artă a Muzeului Județean Botoșani: ”Arta vizionară reprezintă un limbaj al sufletului”

astăzi, 11:43
44

Muzeul Județean Botoșani - Secția de Artă Plastică și Etnografie găzduiește, în perioada 11 – 31 mai 2024, în spațiul Colecției de Artă Botoșani, expoziția ”Inteli...