Casă de piatră! Un mare sportiv din Botoșani a spus DA! Cine este aleasa inimii? (Foto)

A urcat pe podiumul marilor competiții mondiale, însă nimic nu se compară cu emoțiile celui mai important DA din viața lui.

Canotorul botoșănean Mugurel Semciuc, vicecampion olimpic la Tokyo, a spus "Da"! El și Iuliana Mihai, fostă canotoare, s-au căsătorit religios weekendul trecut.

Alături de ei, în acest moment special, au fost familia, prietenii apropiați și colegii de la canotaj. Împreună, au sărbătorit începutul unei noi și frumoase etape din viață.



”A fost o zi pe care nu o vom uita niciodată. Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi!”, a fost mesajul tinerei mirese.

”Casă de piatră!”, este urarea pe care le-o transmite și Federația Română de Canotaj.

Canotorul plecat din Botoșani este medaliat cu argint olimpic la Tokyo și cu argint la Campionatele Mondiale de Canotaj. Astfel, Mugurel Semciuc a câștigat argintul la Campionatele Mondiale de Canotaj din 2019. De asemenea, în 2021 a obținut medalia de argint la Campionatele Europene de Canotaj și la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo. Sportivul a fost prezent și la Jocurile Olimpice de la Paris, în acest an.

Mugurel Vasile Semciuc este născut pe 24 ianuarie 1988, fiind originar din satul Rogojești, comuna Mihăileni, județul Botoșani. Despre părinții săi, Mugurel spune că sunt ”oameni simpli de la țară, muncitori”, tatăl fiind ucrainean.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...