Mircea Radu, mândru de soția botoșăneancă: ”E o femeie deșteaptă și foarte bine organizată”

Discretă le-a fost mereu căsătoria, căci Mircea Radu nu își expune publicului soția și pe cei doi copii ai lor.

Dorința de a-și ține viața departe de ochii curioșilor este ajutată și de faptul că, de câțiva ani, Mircea locuiește la Piatra Neamț, acolo unde partenera lui de viață, originară din Botoșani, profesează ca medic.

„Încă locuiesc în Piatra Neamț. Dar vin la București des, de câte ori e necesar”, spune realizatorul de televiziune.

Pentru filmările TV, Mircea Radu a fost foarte mult timp plecat de acasă. „Prima filmare a fost la final de iulie, mă întorc acasă la mijlocul lui octombrie; program dur, așa-i? Au fost zece țări, multe orașe, diferențe de tot felul, de la fusuri orare la temperaturi, un amestec viu de oameni, culturi și obiceiuri. Mi-e greu să dau un răspuns exact la prin câte orașe am fost; multe, în jur de douăzeci”, a mai povestit Mircea Radu.

Cum se descurcă soția și copiii în absența lui de acasă

Trei luni departe de casă înseamnă foarte mult pentru starul de televiziune. Cel mai greu lucru a fost, evident, dorul de apropiați.

„Dorul de casă a fost singurul lucru greu de dus. Mi-aș fi dorit să îi iau cu mine pe toți ai mei, să fim împreună, să le arăt locuri. Dar așa ceva era imposibil… Pe de alta parte, am folosit din plin tehnologia și m-am văzut cu ei pe FaceTime cât de des am putut”.

Mircea Radu este însă mândru de felul cum au făcut față distanței cei doi copii ai lui, Tudor și Clara, dar și soția lui, Raluca.

„De pildă, eu le ziceam că sunt în Paris, iar Tudor mi-a reamintit că Mbappé e favoritul lui și să nu cumva să uit să îi cumpăr un tricou cu Paris Saint Germain, iar Clara îmi arăta dintele din față care i se mișca. Copiii sunt copii. Dar Raluca, soția mea, e o femeie deșteaptă si foarte bine organizată, care știe atât să umple golurile și momentele de dor, cât să și combine activitățile extra cu școala, așa încât să treacă timpul mai repede”, a spus Mircea Radu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și Gloria Buzău!

astăzi, 17:15

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun" Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani vor constitui un dispozitiv integrat de ordine și siguranță publică împre...

FC Botoșani - Gloria Buzău, astăzi de la ora 18:00

astăzi, 16:07

Cea de-a zecea etapă din actualul sezon al SuperLigii debutează astăzi cu partida dintre FC Botoșani și Gloria Buzău. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Gloria Buzău! Singurul succes...