(P) Trotinetele electrice sunt mai inteligente decât credeți! Cum le puteți controla cu ajutorul unei aplicații?

(P) Trotinetele electrice sunt mai inteligente decât credeți! Cum le puteți controla cu ajutorul unei aplicații?

   Sursa de imagine: Aeriumshop.ro

Trotinetele electrice au devenit un mijloc de transport popular în aproape toată lumea. Popularitatea lor este în creștere și în țara noastră, fapt confirmat de cererea tot mai mare. Acest lucru a fost sesizat și de către magazinul online Aeriumshop.ro, care este specializat în vânzarea acestor dispozitive. În cooperare cu acesta, am decis să aruncăm o privire asupra caracteristicilor inteligente ale trotinetelor electrice, cărora producătorii le acordă din ce în ce mai multă atenție.

Sursa de imagine: Aeriumshop.ro

Aplicația vă va proteja trotineta electrică

Astăzi, întâlnim tehnologia modernă în aproape toate aspectele vieții. Cu ajutorul unei aplicații, puteți controla practic orice, de la frigider la luminile din casă. Nu este de mirare, așadar, că aplicațiile și-au găsit drumul în domeniul trotinetelor electrice, care sunt în mod obișnuit echipate cu o serie de funcții inteligente.
Bineînțeles, producătorii încearcă să se întreacă pe ei înșiși în dezvoltarea lor, motiv pentru care veți găsi pe piață diverse modele avansate. Cele mai bune trotinete electrice vă pot oferi o serie de setări foarte la îndemână.

Sursa de imagine: Aeriumshop.ro

Magazinul online Aeriumshop.ro are mai multe modele inteligente în oferta sa, unul dintre cele mai avansate fiind trotineta electrică pliabilă AERIUM AOVO PRO. Pe lângă echipamentul său bine dotat, aceasta oferă utilizatorilor și aplicația mobilă Aovo Pro, cu ajutorul căreia puteți bloca cu ușurință trotineta prin Bluetooth.

În această stare, trotineta nu poate fi mutată, sporind astfel securitatea. În cazul în care cineva încearcă totuși să o mute, trotineta va emite un semnal sonor, iar dispozitivul de blocare va împiedica mișcarea prin blocarea roții din față. Unele modele oferă, de asemenea, posibilitatea de a urmări locația acesteia prin GPS.

Controlați trotineta electrică în orice moment

Aplicația vă oferă și o imagine de ansamblu a tuturor parametrilor importanți. Puteți verifica cu ușurință tot ceea ce vedeți pe ecranul LCD în timpul funcționării normale. După ce deschideți aplicația, puteți vedea rapid dacă AERIUM AOVO PRO este suficient de încărcată sau ce mod utilizați în timpul deplasării.

Cele mai multe dintre aplicații pot fi conectate la trotinetele electrice prin Bluetooth, care trebuie să fie activat în permanență în timpul configurării. Împerecherea în sine este foarte rapidă și, în esență, nu diferă cu nimic de împerecherea unor căști wireless cu un telefon mobil. Prin urmare, chiar și utilizatorii mai puțin experimentați se pot descurca cu ușurință.


Sursa de imagine: Aeriumshop.ro

Configurarea trotinetei electrice este foarte simplă

Configurarea este foarte simplă, în comparație cu alte modele, pentru care fie ar dura mult timp, fie ar trebui să le duceți la un centru de service profesionist. După ce vă conectați la aplicație, puteți seta cu ușurință modul de rulare, puteți activa funcția de control al vitezei de croazieră sau regla sensibilitatea frânei și a accelerației. De asemenea, puteți controla luminile trotinetei.

Trotineta electrică AERIUM AOVO PRO oferă și posibilitatea de a debloca limitatorul de viteză. Acest lucru vă permite să creșteți performanța rapid, fără a fi nevoie să interveniți inutil asupra sistemului electronic sau să investiți în setări costisitoare.

Această funcție va fi apreciată în special de utilizatorii care doresc să folosească trotineta pe trasee mai solicitante, dar vor să o folosească și pe drumurile publice. Practic, trotineta AERIUM AOVO PRO este unul dintre modelele universale care poate fi folosit atât în viața de zi cu zi, cât și în timpul călătoriilor la țară.


Sursa de imagine: Aeriumshop.ro

Dacă nu știți cum să alegeți sau să controlați o trotinetă electrică, puteți contacta direct magazinul online Aeriumshop.ro. Acesta vă va oferi sfaturi de specialitate și, în plus, servicii de garanție și postgaranție pentru trotinete electrice.

Aproape toate trotinetele electrice de pe Aeriumshop.ro sunt de la marca AERIUM. Deoarece magazinul online este un dealer autorizat și principal al mărcii, vă poate furniza piese de schimb originale și toate accesoriile pe care nu le veți găsi în alte magazine.

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani pierde și meciul din a doua rundă de SuperLigă!

Vineri, 19 Iulie 2024
301

FC Botoșani a întâlnit în a doua etapă din noul sezon al SuperLigii României pe echipa Poli Iași. Meciul disputat între cele două echipe moldovene a început la ...

Copiii unei Case de Tip Familial din județ, informați de polițiști despre riscurile consumului de droguri! (foto)

Vineri, 19 Iulie 2024
105

În cadrul campaniei „Dincolo de aparenţe”, au fost purtate discuții cu minorii Casei de Tip Familial „Cuore" Pomârla, care au vizat legislaţia în vigoare &i...

Pompierii botoșăneni, alături de copiii aflați în tabără, ce informații le-au transmis! (foto)

Vineri, 19 Iulie 2024
68

Au fost implicați elevi cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani din comuna Vorona, iar pompierii le-au explicat copiilor cele mai importante măsuri de protejare a vieții: cum să acțion...