Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial - VIDEO

Sperăm ca acest clip să vă inspire să vă uitați de două ori când observați un anunț de vânzare al unui model popular, la un preț mai mic decât cel al pieței.

Cum se repară o daună totală într-un atelier neoficial - VIDEO

Piața auto este plină de vehicule care au fost declarate daună totală. Chiar și așa, legislația europeană încă nu a atins un nivel care să ne permită să depistăm dacă o mașină a fost daună totală în alt stat. Nu doar din actele acesteia, cel puțin.

Până atunci, avem pentru voi un clip în care vedem procesul de reparație al unui Volkswagen Jetta care a trecut printr-un accident serios în Statele Unite ale Americii. Costul pieselor în SUA a dus la o declarație de daună totală, însă asta nu este o problemă pentru mecanicii din Rusia, unde aproape orice reparație este permisă. În cazul de față, avem un mecanic de origine rusă care își etalează îndemânarea pe YouTube, direct din atelierul său din Lituania, scrie auto-bild.ro.

Din fericire pentru cei curioși, există filmul reparației, care amintește de vremurile în care Dacia 1300 și suratele sale erau singurele autoturisme de pe drumurile mioritice. Sperăm ca acest clip să vă inspire să vă uitați de două ori când observați un anunț de vânzare al unui model popular, cum sunt cele de la Volkswagen, la un preț mai mic decât cel al pieței.

Ca de obicei, vă recomandăm cu căldură o verificare atentă în service înainte de achiziția oricărui automobil rulat, indiferent de marcă, model sau de vânzătorul acestuia. Până atunci, să vedem o procedură neoficială de reparație a unui Volkswagen Jetta declarat daună totală.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
158

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
70

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
243

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...