Ce vopsea de păr mi se potrivește?

Ce vopsea de păr mi se potrivește?

Ori de câte ori îți dorești o schimbare de look, cea mai la îndemână soluție pentru a face acest pas este vopsirea părului în nuanța dorită. Desigur, această decizie vine cu aspecte pozitive, dar și cu unele mai puțin pozitive. Vopseaua de păr poate distruge părul, dacă acesta a fost vopsit în nenumărate rânduri. Dacă însă a trecut un timp îndelungat de la prima vopsire sau dacă aceasta reprezintă prima schimbare de acest gen, nu trebuie să îți faci griji, părul tău va face față cu brio procesului.

Suntem însă convinși că unele dintre cele mai des întâlnite întrebări în acest moment sunt: „Ce vopsea de păr mi se potrivește?” sau „Oare o sa îmi stea bine cu noua culoare de păr?”. Pentru a alege o nuanță care să ți se potrivească perfect, avem câteva mici trucuri pe care le împărtășim astăzi cu tine.

Cum alegi vopseaua de păr potrivită?

Sigur, vei fi tentată să mergi la raft direct la culoarea dorită sau să alegi de pe site-ul brandului favorit exact nuanța cu care te-ai imaginat dintotdeauna. Este recomandat să nu cedezi tentației de moment și să analizezi foarte bine toate aspectele referitoare atât la procesul în sine al vopsirii, cât și la rezultatele de după.

Așează-te puțin și informează-te despre toate acestea și despre cum să alegi, dintre toate vopselele de păr disponibile pe piață, pe cea mai potrivită nuanță, care să îți reflecte întocmai personalitatea.

Iată câteva dintre sfaturile noastre:

  1. Alege un brand cunoscut pe piață

În primul și în primul rând trebuie să alegi o vopsea de păr de calitate foarte bună, produsă de un brand cunoscut pe piața din domeniu. Un astfel de brand este GEROCOSSEN. De mai bine de 25 de când este pe piață, brandul s-a dedicat în permanență să aducă beneficiile și proprietățile naturii în produsele oferite publicului român. Atât cremele și loțiunile de îngrijire a tenului, cât și vopselele de păr, au în componență uleiuri esențiale, proteine, vitamine și minerale, care hrănesc pielea și firele de păr și le protejează de agresivitatea ingredientelor chimice și a factorilor toxici cărora le suntem supuși zilnic.

  1. Nu alege o culoare mai deschisă/închisă de două-trei tonuri față de culoarea actuală

Știm că îți dorești cât mai repede să îți schimbi aspectul, însă răbdarea este cheia reușitei în acest proces. O trecere mult prea bruscă de la o nuanță foarte deschisă la un brunet închis sau invers va reprezenta un șoc atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău. Trăsăturile chipului pot fi înăsprite prea mult sau chiar diminuate. De aceea, recomandare noastră este să închizi sau să deschizi treptat nuanța părului, iar pentru început, nu alege nuanțe prea puternice și complet diferite de cea actuală. Schimbarea trebuie să se realizeze gradual.

  1. Ține întotdeauna cont de nuanța tenului

Cum părul vopsit accentuează cel mai mult trăsăturile feței, este important să știi să alegi o vopsea de păr care să le scoată în evidență, nicidecum să le estompeze. Fiecărui fototip în parte i se potrivesc anumite nuanțe. De exemplu, dacă te numeri printre cele care au pielea deschisă la culoare sau palidă, optează pentru nuanțe calde de blond sau pentru cele ginger deschis. Încearcă să eviți culorile închise, căci ele vor accentua contrastul dintre tenul palid și părul închis. În schimb, dacă tenul tău este mai degrabă măsliniu, îți recomandăm culorile brun-arămiu, mahon, castaniu, maro-miere sau altele asemănătoare.

GEROCOSSEN are grijă de părul tău în timpul vopsirii

GEROCOSSEN se numără printre puținele branduri care aduc beneficiile ingredientelor naturale în vopselele de păr. Ceea ce este și mai impresionant este faptul că integrarea acestora nu presupune diminuarea puterii de acoperire a firelor de păr albe.

Gama de vopsele de păr Color Plus GEROCOSSEN asigură o colorare permanentă, de durată, produsele regăsite în aceasta dispunând de o putere extraordinară de acoperire a firelor de păr albe, fără a le ataca însă foarte mult structura. Conținutul de ulei de argan bio, proteine de mătase și keratină acționează ca un sigiliu asupra firelor de păr, protejându-le de acțiunea ingredientelor chimice în timpul colorării.

Vrei o schimbare de look sănătoasă? Alege vopseaua de păr GEROCOSSEN Color Plus și oferă-i părului tău nu doar culoarea mult dorită, ci și o catifelare și o strălucire de invidiat.

(P).

 

Spune-ne opinia ta