Apel al unor tineri studenți din Botoșani: „Poate Botoșaniul se va mândri cu un Mister Popularitate!”

Apel al unor tineri studenți din Botoșani: „Poate Botoșaniul se va mândri cu un Mister Popularitate!”

Doi tineri din Botoșani participă la „Balul Bobocilor” organizat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași, iar o prietenă a celor doi a transmis redacției că botoșănenii îi pot ajuta să câștige titlurile de Miss, respectiv Mister Popularitate ai unității academice.

Ștefan Trofin are 19 ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. A învățat la Colegiul „Laurian”, acum fiind student în anul I la USAMV Iași.

Nu cred în horoscop, dar consider că trăsăturile de Săgetător și-au pus amprenta asupra caracterului meu, împingându-mă spre noi provocări în fiecare zi. Din această cauză particip acum la balul bobocilor de la Facultatea de agricultură USAMV Iași. Motto-ul meu este <<Enjoy the ride>> și, dacă vreți să va îmbarcați cu mine în această minunată cursă, apăsați butonul de like și poate Botoșaniul se va mândri cu un Mister Popularitate!”, este mesajul tânărului.

 

De cealaltă parte, Bianca Cioclu are tot 19 ani, este din municipiul Dorohoi și a învățat la Colegiul Național „Grigore Ghica”.

Particip la balul bobocilor pentru că sunt o persoană competitivă, vreau sa mă perfecţionez, îmi place să fiu în centrul atenţiei, să cunosc persoane noi, iar acest concurs îmi dă ocazia să fac acest lucru. Sunt o fire energică, am simţul umorului și îmi place să fac lumea să râdă. Îmi plac experienţele noi, iar distracţia este pe primul loc, deşi sesiunea acuşi vine. Sper să rupeţi câteva minute din timpul dumneavoastră şi sa mă votaţi dând un like la poză!”, transmite Bianca.

 

Voturile pot fi acordate până pe 14 noiembrie a.c.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul profesor de 10 la Botoșani: „Din păcate nu am post titularizabil!”

astăzi, 14:23
192

Marți au fost publicate rezultatele inițiale în urma susținerii examenului național de titularizare. La Botoșani un candidat la disciplina Biologie a reușit să obțină nota 10.Candid...

Cele mai atractive sloturi online care abordează tema Egiptului Antic

astăzi, 14:13
23

Fascinanta civilizație înfloritoare a Egiptului Antic generează încă multe semne de întrebare în lumea modernă. Arheologii, oamenii de știință și alți cercetători ana...

Medic din Botoșani, semnal de alarmă pentru femeile care se confruntă cu această problemă: ”Tratamentul trebuie să fie ales individual!”

astăzi, 13:27
355

Mai exact, este vorba despre un chist ovarian având dimensiunea de 8 centimetri.”Chisturile ovariene sunt de mai multe tipuri și aș vrea să rețineți că tratamentul trebuie să fi...