Violator de minore, trimis pentru aproape 10 ani în puşcărie

Şi-a bătut joc de încrederea investită în el de concubina care şi-a lăsat fiicele în grija lui dar şi de inocenţa copilelor, însă acum va plăti prin puşcărie.

Violator de minore, trimis pentru aproape 10 ani în puşcărie

Un individ din Cătămărăşti Deal, comuna Mihai Eminescu, a fost plasat în puşcărie de poliţiştii care l-au depistat în sat, în urma unei condamnări definitive la nouă ani şi opt luni pentru viol şi tentativă de viol.

În urmă cu patru ani, Corneliu M., acum de 33 de ani, pe care mama copilelor minore i le-a lăsat în grija lui cât plecase la muncă, le-a determinat pe două dintre ele să întreţină raporturi sexuale cu el şi a încercat acelaşi lucru şi cu mezina, dar aceasta i-a povestit unei rude ce se întâmplă. Ruda a fost cea care a sesizat poliţiştii dar şi pe mama copilelor.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, "la data de 03.07.2017, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au identificat pe raza comunei Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, pe M.C. de 33 de ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Botoşani a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 9 ani şi 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tentativă de viol.Cel în cauză a fost condus la Penitenciarul Botoșani, în vederea încarcerării."

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
24

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
161

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
118

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...