Viață luată pentru un pumn! Botoșănean omorât din răzbunare, doi frați au fost arestați preventiv

Un bărbat din Botoșani a lovit cu pumnul un vecin și apoi a fost omorât în bătaie de fiii celui atacat. Acum, cei doi frați sunt în arest preventiv.

Un bărbat de 53 de ani, din Rădăuți-Prut, județul Botoșani, a plătit cu viața pumnul pe care i l-a dat unui vecin. A fost bătut crunt de fiii celui atacat.

Procurorii care anchetează cazul spun că bărbatul de 53 de ani s-a întâlnit cu un vecin într-un bar din comună, s-a luat la ceartă cu acesta și l-a lovit apoi cu pumnul în față.

Acesta din urmă a mers acasă și le-a povestit totul fiilor săi, de 31, respectiv 34 de ani. Aceștia s-au înfuriat și au plecat în sat, să se răzbune.

Când l-au găsit pe agresorul tatălui lor, l-au bătut crunt, în stradă, și l-au lăsat acolo inconștient. Victima a fost dusă la spital, dar s-a stins din cauza bătăii primite, spun anchetatorii.

Cei doi fii au fost arestați preventiv, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

”Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Boboc Vasile-Sorin, Boboc Ionuț-Daniel, cercetaţi pentru săvârșirea infracţiunii loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15.07.2024, până la data de 13.08.2024, inclusiv. Respinge, ca nefondată, cererea inculpaților de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, informează Tribunalul Botoșani.

Cei doi frați au drept de contestaţie 48 de ore de la pronunţare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat mort, iar altul grav rănit în timp ce lucrau la construirea unui bloc de apartamente!

astăzi, 16:00

În cursul zilei de joi, în jurul orei 13:30, Poliția Orașului Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe un șantier de pe raza orașului, unde se constru...

Plan Roșu în serviciile de urgență din România. Legătura cu NATO!

astăzi, 13:58

Managerul Serviciului de Ambulanță Județean Iași, Dr. Angelica Hristea, a confirmat pentru presa locală că în perioada 19-21 septembrie va fi testată capacitatea de reacție a angajațilo...

Poliția vrea să-și cerceteze angajații care strică imaginea instituției prin postări pe Facebook. ”E o vânătoare de vrăjitoare!”

astăzi, 13:12

Polițiștii care prejudiciază imaginea instituției prin intervenții publice sau postări pe rețelele sociale vor fi cercetați și pot fi sancționați disciplinar, reiese dintr-un document inter...