Torturată timp de cinci zile. Un botoșănean și-a bătut soția până a lăsat-o fără suflare!

Un botoșănean va răspunde în fața legii, fiind cercetat pentru violență în familie sub forma omorului, după ce și-a omorât în bătaie soția.

Torturată timp de cinci zile. Un botoșănean și-a bătut soția până a lăsat-o fără suflare!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui C.C., în vârstă de 60 de ani, din orașul Flămânzi, județul Botoşani.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violență în familie sub forma omorului.

Magistrații botoșăneni au reţinut că, începând cu ziua de 13 octombrie 2023, pe fondul consumului de alcool și al relațiilor conjugale tensionate, inculpatul și-a agresat soția în mod repetat, la diferite perioade de timp, lovind-o cu diferite obiecte și mijloace contondente la nivelul capului, dar și în restul corpului, fapt ce a cauzat victimei leziuni pe suprafețe extinse, iar în final a dus la decesul acesteia, care a survenit la data de 18 octombrie 2023.

Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Singurul profesor de 10 la Botoșani: „Din păcate nu am post titularizabil!”

astăzi, 14:23
256

Marți au fost publicate rezultatele inițiale în urma susținerii examenului național de titularizare. La Botoșani un candidat la disciplina Biologie a reușit să obțină nota 10.Candid...

Cele mai atractive sloturi online care abordează tema Egiptului Antic

astăzi, 14:13
25

Fascinanta civilizație înfloritoare a Egiptului Antic generează încă multe semne de întrebare în lumea modernă. Arheologii, oamenii de știință și alți cercetători ana...

Medic din Botoșani, semnal de alarmă pentru femeile care se confruntă cu această problemă: ”Tratamentul trebuie să fie ales individual!”

astăzi, 13:27
363

Mai exact, este vorba despre un chist ovarian având dimensiunea de 8 centimetri.”Chisturile ovariene sunt de mai multe tipuri și aș vrea să rețineți că tratamentul trebuie să fi...