Pedeapsă mai mare pentru un botoșănean care și-a atacat cu sabia un consătean!

Un tânăr a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare pentru că a încercat să-i dea cu sabia în cap unui bărbat. Victima a blocat lovitura cu mâna, fiindu-i amputată încheietura mâinii stângi.

Pedeapsă mai mare pentru un botoșănean care și-a atacat cu sabia un consătean!

Curtea de Apel Suceava a dispus majorarea pedepsei față de inculpatul Flavius C. de la 4 ani de închisoare la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

În urma percheziției domiciliare efectuate la locuința inculpatului a fost ridicată o sabie cu teacă cu lungimea de 76 cm, un şpaclu cu lungimea totală de 22 de cm, scrie stireasucevei.ro. Decizia este definitivă.

Inculpatul (19 ani – la acea vreme) este din comuna Trușești, județul Botoșani. La data de 10 august 2021, pe fondul unui conflict verbal care a degenerat, tânărul a încercat să-l lovească pe un localnic cu o sabie în cap.

Victima a blocat lovitura cu mâna, însă tăișul sabiei i-a amputat incomplet încheietura mâinii stângi, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 95-100 zile de îngrijiri medicale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Antifrauda a plecat cu Mărțișorul: Controale la comercianții de flori și ornamente cu ocazia zilei de 8 martie!

astăzi, 10:28
24

Inspectorii din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) controlează în această perioadă (29 februarie - 8 martie) persoanele și firmele care activează în domeniul comer...

Masă sănătoasă pentru aproximativ 11.000 de elevi din județul Botoșani!

astăzi, 09:46
67

10.786 de elevi din județul Botoșani vor primi, în anul școlar 2023-2024, o masă sănătoasă la școală.Programul „Masă caldă în școli” a fost înlocuit cu Pr...

Pod nou peste Siret, pe DN 29A Suceava – Dorohoi, de circa 70 de milioane de lei

astăzi, 09:11
446

Unul dintre cele mai șubrede poduri rutiere de pe un drum național, cel de pe DN 29A Suceava – Dorohoi, la limita dintre Zvoriștea și localitatea botoșăneană Vârfu Câmpului, v...