Femeie omorâtă de soțul gelos, după ce a bătut-o zile în șir. Ce au găsit anchetatorii

Crimă înfiorătoare în județul Botoșani. O femeie de 58 de ani a fost torturată de soțul gelos timp de cinci zile și în cele din urmă a fost ucisă în bătaie. Bărbatul de 60 de ani este arestat preventiv.

Femeie omorâtă de soțul gelos, după ce a bătut-o zile în șir. Ce au găsit anchetatorii

Miercuri, 18 octombrie, bărbatul de 60 de ani din Flămânzi a sunat la 112 și a anunțat că soția lui se simte rău și zace inconștientă în apartamentul familiei. La fața locului au ajuns echipajele de la Ambulanță.

„A fost găsită decedată, semnele clinice nu impuneau măsuri de resuscitare, pacienta prezenta multiple echimoze, fracturi abdominale și ale membrelor superioare și inferioare, toate acestea fiind semne ale violenței fizice", a declarat Bogdan Ursu, director medical SAJ Botoșani.

Imediat a fost alertată poliția, iar agenții sosiți la fața locului l-au interogat pe bărbat, încercând să afle ce s-a întâmplat. Individul a mărturisit în cele din urmă că și-a bătut nevasta, potrivit StirileProTV.

El le-a povestit anchetatorilor că lucra în construcții în afara județului și lipsea mult timp de acasă. Permanent era măcinat de bănuiala că este înșelat.

„Pe fondul geloziei i-a aplicat în repetate rânduri lovituri peste întreaga suprafață a corpului soției sale", a precizat Valeriu Chihaia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Cei doi soți au împreună cinci copii majori plecați în străinătate. Pentru că veniturile familiei erau foarte mici erau ajutați de asistența socială periodic, însă nimeni nu știa despre conflictele violente care se petreceau acasă la ei.

„Nu au fost în evidența compartimentului de asistență socială ca o familie problematică în sensul că nu am primit sesizări cu privire la situația lor conflictuală", a declarat Ramona Elena Sadagurschi, inspector asistență socială.

Individul a fost arestat preventiv și riscă până la 20 de ani de închisoare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
767

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...