Tinerii care au incendiat locuința unei rude, plasați sub arest preventiv

Tinerii care au incendiat locuința unei rude, plasați sub arest preventiv

Cei doi tineri, din municipiul Botoșani, reținuți sub suspiciunea că au incendiat locuința unei rude cu care se aflau în conflict, au fost plasați sub arest preventiv, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit datelor publicate pe portalul instanțelor, Nicoleta A., în vârstă de 21 de ani, a fost plasată în arest la domiciliu pentru comiterea infracțiunii de distrugere, iar concubinul acesteia, Anton R., în vârstă de 26 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile pentru complicitate la faptă. Măsurile au fost dispuse de Judecătoria din Botoșani.

„În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, cei doi, în data de 23 iulie a.c., ar fi procurat împreună lichid inflamabil și ar fi incendiat apartamentul unei mătuși, prejudiciul fiind estimat la 35.000 de euro”, a precizat Delia Nenișcu.

Pentru obținerea probelor, polițiștii au efectuat, marți, mai multe percheziții domiciliare, fiind ridicate bunuri în vederea continuării cercetărilor.

Decizia magistraților nu este definitivă.

 

Spune-ne opinia ta