Tineri reținuți după ce au spart o locuință din Ungureni, de unde au furat un portofel cu bani și documente

Tineri reținuți după ce au spart o locuință din Ungureni, de unde au furat un portofel cu bani și documente

Marți, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 din Vlăsinești au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 22 și 26 de ani, din Vorniceni și Ungureni, cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, distrugere și lovire sau alte violențe, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, cei doi indivizi ar fi pătruns fără drept, pe 31 iulie, în locuința persoanelor vătămate, din comuna Ungureni, și le-ar fi lovit, provocându-le leziuni la nivelul corpului.

În același context, cei doi ar fi distrus bunuri din locuință și ar fi furat un portofel, care conținea documente și bani.

„La data de 2 august, au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, prilej cu care au fost descoperite bunuri care interesează cauza, inclusiv portofelul reclamat ca fiind sustras, de către persoanele vătămate”, a precizat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt IPJ.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
512

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
585

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1749

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...