Individ reținut după ce a agresat fizic și amenințat cu moartea, două zile la rând, mai multe persoane

Individ reținut după ce a agresat fizic și amenințat cu moartea, două zile la rând, mai multe persoane

Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Frumușica, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit unui comunicat de presă emis de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, la data de 29 iulie, pe terasa unui magazin din satul Rădeni, pe fondul unui conflict spontan și consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a adresat injurii și a lovit cu pumnii persoana vătămată, provocându-i leziuni fizice.

Totodată, la data de 30 iulie 2022, pe terasa unui magazin din satul Rădeni, pe fondul unui conflict anterior și sub influența băuturilor alcoolice, a adresat injurii și amenințări cu moartea la adresa victimelor, în același timp lovind cu un bici cele două persoane vătămate provocându-le leziuni.

„Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1595

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1147

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
319

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...