Individ reținut după ce a agresat fizic și amenințat cu moartea, două zile la rând, mai multe persoane

Individ reținut după ce a agresat fizic și amenințat cu moartea, două zile la rând, mai multe persoane

Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Frumușica, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit unui comunicat de presă emis de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, la data de 29 iulie, pe terasa unui magazin din satul Rădeni, pe fondul unui conflict spontan și consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a adresat injurii și a lovit cu pumnii persoana vătămată, provocându-i leziuni fizice.

Totodată, la data de 30 iulie 2022, pe terasa unui magazin din satul Rădeni, pe fondul unui conflict anterior și sub influența băuturilor alcoolice, a adresat injurii și amenințări cu moartea la adresa victimelor, în același timp lovind cu un bici cele două persoane vătămate provocându-le leziuni.

„Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Meteorologii anunță o nouă schimbare a vremii în România!

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1043

Un nor de praf saharian traversează România. Timp de două zile, particulele de praf roșiatic se vor depune în vest, sud-vest si centru, mai ales când plouă.Specialiștii Admi...

Târg apicol cu producători din țară și de peste Prut, organizat la Cucorăni (foto, video)

Sâmbătă, 2 Martie 2024
1677

În acest weekend, parcarea Popasului Cucorăni găzduiește cea de-a V-a ediție a unui Târg Apicol, organizat de un producător din Botoșani.Zeci de producători de miere din mai mul...

Materiale de la Guvern pentru sute de copii instituționalizați din Botoșani, ministrul Familiei prezent la Centrul Prietenia (foto, video)

Vineri, 1 Martie 2024
596

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a ajuns vineri după-amiază la Botoșani. Vizita ministrului este ocazionată de aducerea unor materiale disponibilizate ...