Individ reținut după ce a agresat fizic și amenințat cu moartea, două zile la rând, mai multe persoane

Individ reținut după ce a agresat fizic și amenințat cu moartea, două zile la rând, mai multe persoane

Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Frumușica, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, potrivit unui comunicat de presă emis de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, la data de 29 iulie, pe terasa unui magazin din satul Rădeni, pe fondul unui conflict spontan și consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a adresat injurii și a lovit cu pumnii persoana vătămată, provocându-i leziuni fizice.

Totodată, la data de 30 iulie 2022, pe terasa unui magazin din satul Rădeni, pe fondul unui conflict anterior și sub influența băuturilor alcoolice, a adresat injurii și amenințări cu moartea la adresa victimelor, în același timp lovind cu un bici cele două persoane vătămate provocându-le leziuni.

„Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
685

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1088

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
632

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...