Tineri reținuți, după ce au băut și au provocat scandal în municipiul Botoșani

Tineri reținuți, după ce au băut și au provocat scandal în municipiul Botoșani

În cursul zilei de duminică, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 21, respectiv 29 de ani, din satul Siliștea, respectiv satul Tocileni, comuna Stăuceni, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în noaptea de 30 spre 31 iulie 2022, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, mai multe persoane s-au lovit reciproc cauzându-și leziuni fizice, provocând scandal și tulburând ordinea și liniștea publică, în municipiul Botoșani.

„Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, cercetările fiind continuare sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani”, a declarat Cosmin Horobeț, purtător de cuvânt în cadrul IPJ.

De asemenea, și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cu sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pe raza județului Botoșani, în vederea verificării modului de păstrare și asigurare a armelor letale și a muniției aferente, dar și verificări asupra raselor de câini folosite la paza stânilor, fiind interzise rasele precum ogari și metiși de ogar, în vedere luării măsurilor legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
365

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
720

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
661

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...