Tânărul care a încercat să violeze o femeie, după ce i-a decuplat casa de la rețeaua electrică, arestat preventiv

Tânărul care a încercat să violeze o femeie, după ce i-a decuplat casa de la rețeaua electrică, arestat preventiv

Tânărul de 22 de ani acuzat de tentativă de viol, lovire şi violare de domiciliu, după ce ar fi decuplat casa unei femei de la reţeaua de electricitate şi ar fi pătruns în interior cu scopul de a o viola pe proprietară, a fost arestat preventiv.

Marți, Judecătoria din Botoșani a emis, pe numele acestuia, un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 28 spre 29 august, tânărul ar fi întrerupt alimentarea cu energie electrică de la locuinţa victimei, prin decuplarea de la stâlpul de electricitate, iar în momentul în care persoana vătămată, o femeie de 37 de ani, a părăsit locuinţa, tânărul ar fi pătruns în interiorul imobilului.

În momentul în care femeia s-a întors în locuinţă, bărbatul ar fi încercat, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, însă a renunţat la acţiune din cauza ţipetelor victimei.

Tânărul a părăsit locul faptei, fiind depistat, în aceeaşi noapte, de către poliţişti, pe raza localităţii de domiciliu.

Agresorul va rămâne în arest până pe 30 septembrie a.c. inclusiv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Ambulanță lovită de mașină, în timp ce transporta un pacient cu Covid-19 (video)

astăzi, 15:40
589

O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță a fost implicată într-un accident rutier petrecut, marți, în intersecția dintre Calea Națională și strada Armoniei, din mu...

Șapte comune rămase fără medic de familie. Șefa CJAS: „În ultimii doi ani, nu au mai venit medici în aceste zone”

astăzi, 15:31
404

Șapte comune din Botoșani nu au medic de familie în teritoriu de mai bine de doi ani, a afirmat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, directorul Casei Județene de Asigurări de...

Autoritățile județene vor amâna aplicarea scenariului „roșu” în municipiul Botoșani

astăzi, 15:01
712

Autoritățile din Botoșani vor încerca să mențină unitățile de învățământ și industria hoteluri-restaurante-cafenele (HoReCa) din municipiul-reședință de județ, î...